Σαλίνο: "Με τον κόσμο για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε για την αναμέτρηση με τον Άρη και τον επερχόμενο ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, καλώντας τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας για τη νίκη κόντρα στον δικέφαλο.

Σαλίνο: "Με τον κόσμο για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Άρη, είπε: "Πιστεύω ότι σαν ομάδα έχουμε παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τα καλά παιχνίδια η ομάδα τα έχει κάνει στα μεγάλα ματς του πρωταθλήματος και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προσπαθούμε όλοι σε κάθε ματς να βελτιωνόμαστε και να παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα. Με όλο το σεβασμό το να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες είναι πάντα δύσκολο γιατί είναι ομάδες που κλείνονται πίσω, προσπαθούν να επιτεθούν με αντεπιθέσεις και εμείς αυτό που έχουμε σκεφτεί να κάνουμε είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσουμε. Πάντα αυτά τα παιχνίδια φαίνονται εύκολα αλλά δεν είναι".

Όσο για το κάλεσμα στον κόσμο: " Αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό. Θα πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Θέλουμε το γήπεδο μας γεμάτο και την υποστήριξη του κόσμου γιατί αυτοί είναι που μας βοηθούν να πάρουμε τις νίκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ