Σαντιό Μανέ: Δεν πέρασε της Μπάγερν, πάει Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Μπάγερν Μονάχου ήθελε να κόψει τον Σαντιό Μανέ από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο ποδοσφαιριστής θα πάει κανονικά στο Κατάρ.

Bayern's Sadio Mane celebrates after scoring his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg at the Allianz Arena in Munich, Germany, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Σάντιο Μανέ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Παρά το γεγονός πως η Μπάγερν παρουσιαζόταν έτοιμη να βάλει πολλά εμπόδια στον Μανέ και την Σενεγάλη με σκοπό ο παίκτης να μην πάει τραυματίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τελικά δεν της πέρασε.

Στο λογαριασμό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Αφρικανών ανέβηκε η λίστα με τους εκλεκτούς της Αλιού Σισέ και ο σταρ της Μπάγερν βρίσκεται κανονικά στους ποδοσφαιριστές που θα πάνε στη Μέση Ανατολή για να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Νωρίτερα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της εφημερίδας BILD με Tweet υποστήριξε ότι οι Βαυαροί δεν ήθελαν ο ποδοσφαιριστής τους να πάει στο Κατάρ και να ρισκάρει κάποια υποτροπή στον τραυματισμό του.

Ωστόσο, οι κλήσεις του εκλέκτορα των "λιονταριών" (σ.σ. μπορείτε να τις δείτε παρακάτω) δείχνει ότι ο σπουδαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στους εκλεκτούς του Αλιού Σισέ, βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ.

Δείτε τη λίστα

Διαβάστε περισσότερα

Μυθικό! Το συγκλονιστικό βίντεο της Ουρουγουάης με τις κλήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

Αντριάνο: Ο αυτοκράτορας νοικοκυρεύτηκε με την εντυπωσιακή Μιτσαέλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK