Αντριάνο: Ο αυτοκράτορας νοικοκυρεύτηκε με την εντυπωσιακή Μιτσαέλα

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Μιτσαέλα, κομμώτρια στο επάγγελμα που έστειλε στην "κρεμάλα" τον 40αρη πλέον Αντριάνο Λέιτε Ριμπέιρα.

Brazil's Adriano jogs during the Confederations Cup group B soccer match between Brazil and Japan in Cologne, Germany, Wednesday, June 22, 2005. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αντριάνο με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας JUNE 22, 2005. (AP PHOTO/MICHAEL SOHN)

Το πήρε το κορίτσι ο Αντριάνο, ο Βραζιλιάνος "κίλερ" της Ίντερ ο οποίος είναι πλέον 40 ετών δεσμεύτηκε με τα δεσμά του γάμου με την σύντροφό του Μιτσαέλα Μεσκίτα η οποία είναι κομμώτρια στο επάγγελμα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της SUN.

Ο Αντριάνο που κάποτε θεωρήθηκε ως το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο (και μας έκανε να... καούμε στο Pro Evolution) και έδειξε έτοιμος να ξεπεράσει τότε και τον μεγάλο Ρονάλντο δεν έκανε ποτέ την καριέρα που πίστεψε ο ποδοσφαιρικός κόσμος πως θα κάνει.

Μία απώλεια από το οικογενειακό του περιβάλλον τον βύθισε στην κατάθλιψη και τον έστειλε πίσω στην Βραζιλία. Το ευχάριστο είναι πως ο αυτοκράτορας προχωράει τη ζωή του και δείχνει ευτυχισμένος δίπλα στην εντυπωσιακή, Μιτσαέλα.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

Μάουρο Ικάρντι: Ξανά μαζί με την Γουάντα Νάρα, αλλά και την πεθερά του από δίπλα

Βεράτι, το πάρτι του ήταν αυτό που ονειρευόσουν να κάνεις από μικρός

Παρί: Ραντεβού με τον "Mr. 130.000.000 ευρώ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK