Σάντος: "Αν μιλήσουμε για αδικία, είναι σαν να μην βλέπουμε την αλήθεια"

Μετά το 3-0 από την Κολομβία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Φερνάντο Σάντος δεν έκανε λόγο για αδικία. Μίλησε για λάθη που κόστισαν και λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα.

Σάντος: "Αν μιλήσουμε για αδικία, είναι σαν να μην βλέπουμε την αλήθεια"

Ο Πορτογάλος εκλέκτορας τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης: " Όταν χάνεις 3-0, δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη ή αδικία. Είναι σαν να αποφεύγεις την πραγματικότητα, σαν να μην βλέπεις κατάματα την αλήθεια. Όντως στο πρώτο ημίχρονο, κι αν εξαιρέσουμε το πρώτο γκολ, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, είχαμε την κατοχή και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε.

Ίσως εκεί το 1-0 να ήταν λίγο άδικο. Παρόλο όμως που μπήκαμε καλά στο β', αδρανήσαμε ξανά. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε: στο πώς γίνεται με τόσο καλή εμφάνιση να φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε 3-0. Υπήρχαν θετικά πράγματα, αλλά και άλλα που πρέπει να κοιτάξουμε γιατί το 3-0 είναι βαρύ".

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην Κολομβία Ήταν καλύτερη ομάδα και δίκαια νίκησε 3-0. Ήμασταν καλοί όμως δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε ευκαιρίες, κάναμε προσπάθεια αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας".

Για τον Χολέμπας και τη φάση του πρώτου γκολ τόνισε: "Δεν είναι θέμα Χολέμπας. Ξέρουμε τον Κουαδράδο ότι είναι πολύ καλός παίκτης οπότε δεν είναι θέμα μόνο του Χολέμπας. Έγιναν λάθη και τα πληρώσαμε".

Για το αν ήταν θέμα ψυχολογικό και δεχτήκαμε και τρίο γκολ είπε: "Κάποιοι παίκτες, όχι όλοι, δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ και ότι υπάρχει συνέχεια. Ότι υπάρχουν κι άλλα ματς. Δεν θέλω να τους κατηγορήσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά κάναμε λάθη".

Τέλος, για τη συνέχεια επεσήμανε: "Δεν είναι τραγωδία. Είναι μια ήττα που δυσκολεύει την κατάσταση. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου, θα δούμε τα λάθη μας για να διορθώσουμε την κατάσταση και στα δύο επόμενα ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Διαβάστε ακόμη:

Πέκερμαν: "Ήταν μόνο το πρώτο ματς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK