Σάντος: "Σας πιστεύω, συνεχίζουμε"

Σάντος: "Σας πιστεύω, συνεχίζουμε"


Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης

Παγωμένη ήταν η ατμόσφαιρα σήμερα στους Θρακομακεδόνες, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να « χωνέψουν» πως έχασαν το ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, κάνοντας την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είχαν όρεξη για πολλές κουβέντες ενώ προσπαθούσαν να βρουν τους λόγους που οδήγησαν στην αδράνεια των τελευταίων λεπτών, προκειμένου να εξηγήσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό ενώ εξέφρασε για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες τους. « Κάναμε δυο καλά ματς, το ένα καλύτερο από το άλλο, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Ειδικά τώρα πολύ περισσότερο δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω".

"Πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη συνέχεια. Πιστεύω σε εσάς και είμαι σίγουρος πως η βελτίωση που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια θα φέρει αποτελέσματα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά », τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Άτυχος ο Ίβιτς

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε πριν το ντέρμπι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ήταν ασήμαντες. Ο μέσος της Ένωσης έχει υποστεί ελαφριά θλάση στον δικέφαλο και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Δεν είναι πάντως ιδιαιτερα σοβαρός ο τραυματισμός του.

Κατά τα άλλα, σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των "κιτρινόμαυρων" τη Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής έκαναν αποθεραπεία ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Τσάνκο, Μόρας και Κομβολίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK