"Σαρώνουν" οι Τούρκοι, φέρνουν και Τσιτσαρίτο!

Η Μπασακσεχίρ πήρε τον Αρντά Τουράν και η... Τσαμπιονλιγκάτη Μπεσίκτας σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει αποκτώντας παίκτη από την Premier League. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι στοχεύουν στον Τσιτσαρίτο και θα τα... σπρώξουν.

El jugador de México, Javier Hernández, festeja un gol contra El Salvador en la Copa de Oro el domingo, 5 de junio de 2011, en Arlington, Texas. (AP Photo/Brandon Wade)
El jugador de México, Javier Hernández, festeja un gol contra El Salvador en la Copa de Oro el domingo, 5 de junio de 2011, en Arlington, Texas. (AP Photo/Brandon Wade) AP

Η τούρκικη αγορά... ξύπνησε εκ νέου και κοιτάζει στο πάνω ράφι, κάνοντας... ψώνια από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Μπασακσεχίρ που πήρε τον Αρντά Τουράν, η Μπεσίκτας ετοιμάζει το δικό της "μπαμ".

Στο στόχαστρο του τούρκικου κλαμπ που θα κοντραριστεί στους "16" του Champions League με την Μπάγερν έχει μπει ο Τσιτσαρίτο.

Ο Μεξικανός δεν... πατάει καλά στην Γουέστ Χαμ, οι Άγγλοι γράφουν ότι θέλει να φύγει και η Μπεσίκτας δεν θα... φοβηθεί να βγάλει από τα ταμεία της κοντά στα 20.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Πάντως, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Μόγιες, ο οποίος ναι μεν δεν... τρελαίνεται για τον Μεξικανό, αλλά έχει ζητήσει από τη διοίκηση των Λονδρέζων έναν αντικαταστάτη για όποιον παίκτη αποφασιστεί να πουληθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK