Σάββας για Νικολαΐδη στο Contra.gr: "Πρωτεργάτης για να γίνει ο Ολυμπιακός Θρύλος"

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στο Contra.gr για τον αδελφικό του φίλο, Θόδωρο Νικολαΐδη, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον άνθρωπο που "συμμετείχε πολύ στο να γίνει ο Ολυμπιακός, Θρύλος".

Σάββας για Νικολαΐδη στο Contra.gr: "Πρωτεργάτης για να γίνει ο Ολυμπιακός Θρύλος"

Ο Θόδωρος Νικολαΐδης, εκδότης του "Φωτός", άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου (18/3) σε ιδιωτικό νοσοκομείο, σε ηλικία 92 ετών. Η είδηση του θανάτου του όπως ήταν φυσικό, βύθισε σε πένθος την ελληνική αθλητική δημοσιογραφία.

Ένας από τους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά ήταν και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης. Οι δυο τους ήταν επί χρόνια πολύ καλοί φίλοι. Το Contra.gr επικοινώνησε με τον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη λύπη του για το χαμό του αδελφικού του φίλου, του Θόδωρου.

"Καταρχήν η γνωριμία μου μου με το Θόδωρο έγινε όταν ήμουνα 18 ετών. Ήταν πατέρας του Ολυμπιακού εκείνη την εποχή. Ένας καταπληκτικός δημοσιογράφος. Του οφείλουν πάρα πολλά όλες οι γενιές των ποδοσφαιριστών που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Ήταν μοναδικός.

Ήταν ο πρωτεργάτης που συμμετείχε πάρα πολύ στο να γίνει Θρύλος ο Ολυμπιακός εκείνη την εποχή. Είχε ένα καταπληκτικό γράψιμο που μέχρι σήμερα εγώ δεν έχω συναντήσει σε δημοσιογράφο. Είναι πάρα πολύ μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό", ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη που συνέχισε:

"Γνωρίζω όλη την οικογένεια. Την Ειρήνη και τις δυο του κόρες. Καταλαβαίνω ήταν μεγάλος άνθρωπος. Στυλοβάτης του Ολυμπιακού, τον στήριξε πάρα πολλές φορές. Καταλαβαίνω το πόσο στεναχωρημένη θα είναι η οικογένειά του αλλά πρέπει να τον θυμούνται σαν έναν ήρωα του Ολυμπιακού.

Τον ήξερα καλά το πόσο Ολυμπιακός ήταν, άρρωστος! Τηλεφωνιόμασταν ακόμη και μέχρι πρόσφατα πάρα πολύ συχνά. Άρρωστος Ολυμπιακός. Οι κόρες του θα πρέπει να είναι υπερήφανες που είχαν τέτοιο πατέρα και η γυναίκα του που είχε τέτοιο σύζυγο. Συλλυπητήρια σε όλο τον Ολυμπιακό κόσμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK