Σαββατοκύριακο με Clasico σε Ελλάδα και Ισπανία

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα δύο μεγάλα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκόςκαι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα κλέβουντην παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καθοριστικής σημασίας στη μάχη για τοντίτλο στη La Ligaείναι το El Clasico,το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις22:00, στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ Μαδρίτηςβρίσκεται στην 3η θέση με 63 βαθμούςκαι η Μπαρτσελόνα στη 2η με65. Και οι 2 κυνηγάνε την πρωτοπόρο με 66πόντους Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το ελληνικό Clasico θαδιεξαχθεί την Κυριακή, στις 19:30, στοΚαραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός και οΠαναθηναϊκός προέρχονται από τιςνίκες στα ντέρμπι της προηγούμενηςαγωνιστικής κατά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ,αντίστοιχα. Στην κανονική περίοδο τουπρωταθλήματος ο Ολυμπιακός κέρδισε με1-0 στο Καραϊσκάκη και oΠαναθηναϊκός με 2-1 στη «Λεωφόρο».

Με Super Leagueκαι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα το OfferZone

Το Offer Zoneτου Pamestoixima.grπεριλαμβάνει τα 2 ντέρμπι, ΡεάλΜαδρίτης-Μπαρτσελόνα καιΟλυμπιακός-Παναθηναϊκός και τα άλλα2 παιχνίδια των play offτης Super League,Άρης-ΑΕΚ (Κυριακή, 15:00) και ΑστέραςΤρίπολης-ΠΑΟΚ (Κυριακή, 17:15).

Για το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόναπροσφέρονται σούπερ σπέσιαλ ειδικάστοιχήματα.

Οι 3 αγώνες των play offτης Super Leagueπαίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.grστην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως τηνέναρξή τους. Προσφέρονται περισσότερααπό 300 ειδικά στοιχήματα για κάθε παιχνίδικαι το «Money Back»για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα στην αγορά «ΤελικόΑποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονταικαι 4 παιχνίδια των ευρωπαϊκώνπρωταθλημάτων, Φούλαμ-Γουλβς(Παρασκευή, 22:00), Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι(Σάββατο, 19:30), Στουτγάρδη-Ντόρτμουντ(Σάββατο, 19:30) και Θέλτα-Σεβίλλη (Δευτέρα,22:00).

Πολλαπλάσκορ και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις

Συνεχίζονταικαι οι καθημερινές προσφορές τουPamestoixima.grμε ενισχυμένες αποδόσεις σε τριάδεςκαι πολλαπλά σκορ για επιλεγμένουςαγώνες.

Σήμεραπροσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1,2-2 και1-2 για τον αγώνα της PremierLeague Φούλαμ-Γουλβς καιμία τριάδα για τα ματς της Euroleague.

Με0% γκανιότα προσφέρεται και το αποψινόπαιχνίδι της Euroleague,Ολυμπιακός-Κίμκι Μόσχας (21:00),στην αγορά «Νικητής Αγώνας» έως τηνέναρξή του.

Τασουτ του Φάμπιο Σίλβα και τα ριμπάουνττου Γιώργου Πρίντεζη

ToPamestoixima.grδίνει τη δυνατότητα στους παίκτες ναποντάρουν και σε ειδικές αγορές CrossSports, να στοιχηματίσουνδηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποίασυνδυάζουν ομάδες και αθλητές απόδιαφορετικά σπορ.

Γιαπαράδειγμα, σήμερα μπορούν να ποντάρουναν θα είναι περισσότερα τα συνολικάσουτ του Φάμπιο Σίλβα στο παιχνίδιτης Premier LeagueΦούλαμ-Γουλβς ή τα συνολικά ριμπάουνττου Γιώργου Πρίντεζη στον αγώνα τηςEuroleague Ολυμπιακός-ΚίμκιΜόσχας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK