Σε ανοιχτή γραμμή Έιρε και Φέργκιουσον

Σε ανοιχτή γραμμή Έιρε και Φέργκιουσον

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προμήνυσε ο Ντένις Ίργουιν. Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θήτευσε στους "κόκκινους διαβόλους", συνάπτοντας άριστες σχέσεις με τον 63χρονο τεχνικό.

Πλέον, διατείνεται ότι ο Φέργκιουσον βρίσκεται σε επαφές με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Έιρε, διερευνώντας την πιθανότητα συνεργασίας με το Ρόι Κιν, ως βοηθό του.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε: " Έγκυρες πηγές μου στο Μάντσεστερ και στο Δουβλίνο μου ανέφεραν ότι υπήρξε επικοινωνία μεταξύ της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Έιρε και του παλιού μου προπονητή . Φυσικά αυτός το αρνείται και πρέπει, αφού είναι δεσμευμένος με τη Γιουνάιτεντ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα είναι ο τεχνικός του ΄Ειρε όταν έρθουν τα επόμενα ανταγωνιστικά μας παιχνίδια, δηλαδή τον επόμενο Σεπτέμβρη. Πιστεύω πως θα είναι σπουδαία επιλογή. Ο ΄Αλεξ δεν θα αναλάμβανε ποτέ την Εθνική Αγγλίας, έτσι το Έιρε, που γνωρίζει καλά τους ανθρώπους και τη χώρα, θα ήταν ιδανικό γι’ αυτόν ".

Βέβαια, όπως πρόβλεψε ο Ίργουιν, ο Φέργκιουσον αρνήθηκε το γεγονός: " Πιστέψτε με, δεν αφήνεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πας σε κανένα άλλο σύλλογο ή χώρα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK