Σε αυτήν έδωσε "χαστούκι" για χάρη της Ρόμα ο Τζέκο

Ο Έντιν Τζέκο φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου τον Γενάρη, ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση από τη μεριά του Βόσνιου επιθετικού, μιας και δηλώνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Ρόμα.

Roma's Edin Dzeko celebrates scoring his side's second goal of the game during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (Tim Goode/PA via AP)
Dzeko TIM GOODE/PA VIA AP

Στο στόχαστρο της Τσέλσι βρέθηκε ο Έντιν Τζέκο τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία μάλιστα κινήθηκε για την απόκτησή του. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βόσνιος, στο μυαλό του βρίσκεται μόνο η Ρόμα.

Κίνητρο για την απόρριψη της πρότασης των "μπλε" για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, αποτέλεσε η συμμετοχή της ιταλικής ομάδας στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα του στερούνταν στον λονδρέζικο σύλλογο, μια και δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά.

Μπορεί ο Έμερσον Παλμιέρι να έκανε λοιπόν το δρομολόγιο Ρώμη - Λονδίνο, αλλά ο Τζέκο δεν... ακολούθησε στο αεροπλάνο τον πρώην συμπαίκτη του.

Η ιστορία από εκεί και έπειτα γνωστή, αφού ο Αντόνιο Κόντε κατέληξε στο όνομα του Ολιβιέ Ζιρού για να καλύψει τη θέση του επιθετικού στο λονδρέζικο σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK