Σε μπελάδες ο Ρονάλντο: Η εφορία βρήκε παρατυπίες σε επίχειρηση μεταμόσχευσης μαλλιών που του ανήκει

Υπό την στενή παρακολούθηση του Υπουργείου Οικονομικών της Ισπανίας βρίσκεται εταιρεία μεταμόσχευσης μαλλιών που έχει στην κατοχή του ο CR7.

Σε μπελάδες ο Ρονάλντο: Η εφορία βρήκε παρατυπίες σε επίχειρηση μεταμόσχευσης μαλλιών που του ανήκει
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε προθέρμανση εν όψει αγώνα της Αλ Νασρ. AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από κορυφαίος παίκτης είναι και επιχειρηματίας, έχοντας στην κατοχή του δεκάδες επιχειρήσεις διαφόρων ειδών ανά τον κόσμο.

Μία εξ αυτών φέρεται πως βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από το Υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας για παρατυπίες που έλαβαν χώρα την τριετία 2019-2021.

Ο λόγος για μία εταιρεία μεταμόσχευσης μαλλιών η οποία σύμφωνα με το Confidencial φέρεται πως προχωρούσε στην έκδοση τιμολογίων χωρίς ΦΠΑ.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας υποστηρίζουν πως άτομα που έχουν αλωπέκια, δηλαδή απώλεια μαλλιών, απαλλάσσονται από τον φόρο καθώς πρόκειται για κλινική ασθένεια. Το υπουργείο από την πλευρά του θεωρεί ότι σε πολλές από τις περιπτώσεις των πελατών η θεραπεία γινόταν καθαρά και μόνο για αισθητικούς λόγους.

Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να πάει στα δικαστήρια και δεν αποκλείεται, αν η εταιρεία του Πορτογάλου κριθεί ένοχη να χρειαστεί να καταβάλει πρόστιμο μαμούθ ή ακόμα και να κλείσει για ένα διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Όσκαρ Γκαρθία επιστρέφει στην προπονητική μετά από 1 χρόνο αποχής

Από βασικό μέλος της Μπάγερν, στην Αλ Νασρ του CR7 και τώρα ένα βήμα πριν την Βραζιλία

Έντρικ: Η Παλμέιρας μετά το deal μαμούθ με την Ρεάλ έβαλε τις βάσεις για άλλη μία κορυφαία πώληση

News 24/7

24MEDIA NETWORK