Σε ποια πόλη πήγε ο Μουρίνιο μετά από την απόλυση και προκάλεσε όργιο φημών

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν θα δουλέψει στην Σαουδική Αραβία και η επιλογή του ταξιδέψει σε συγκεκριμένη πόλη φούντωσε τις φήμες.

Roma's head coach Jose Mourinho sits on the bench prior to the start of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα AP

Πολλά γράφονται και ακούγονται για το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο έπειτα από την απόλυσή του από τον πάγκο της Ρόμα. Η Σαουδική Αραβία έπαιξε δυνατά όλες αυτές τις μέρες, αλλά σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο τη δεδομένη στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Special One από την Γηραία Ήπειρο.

Οι TIMES από την άλλη έγραψαν ότι ο Μουρίνιο θα ανοίξει συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με την προοπτική της συνεργασίας.

Ένα άλλο τραβηγμένο σενάριο ήθελε τον Πορτογάλο να παίζει και για την Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της Μπάρτσα, δεν κουνιέται από την ομάδα ωστόσο η επιλογή του Μουρίνιο να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη εν μέσω των φημών προκάλεσε πανικό.

Το Chiringuito, Μέσο στην Ισπανία, ήταν εκεί κατά την έλευσε του έμπειρου τεχνικού και τον ρώτησε σχετικά με εκείνον βέβαια να μην απαντάει τίποτα. Αρκέστηκε σ' έναν μορφασμό. Επίσης, ένα άλλο κομμάτι που κάνει "δυνατό" το σενάριο για τους Μπλαουγκράνα είναι οι άριστες σχέσεις του εκπροσώπου του Ζόρζε Μέντες με το καταλανικό κλαμπ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK