Σε βαριά ατμόσφαιρα

Σε βαριά ατμόσφαιρα
Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι του για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα δίνει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός φιλοξενώντας στον Κορυδαλλό την Μπενετόν Τρεβίζο.

Το κλίμα πάντως στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα -ειδικά στο πρωτάθλημα-, οι αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές παικτών (Διαμαντόπουλος, Μπάγκαριτς) αλλά και οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Ντράγκαν Σάκοτα από την πλευρά των οργανωμένων έχουν προκαλέσει αμφιβολία σε όλους για το κατά πόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή της περιόδου.

Μάλιστα ενδέχεται μετά το ματς με τους Ιταλούς να υπάρξουν εξελίξεις ως προς το θέμα του προπονητή μιας και ο "Σάλε" δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει τη δουλειά του σε μια ομάδα που το κλίμα συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα αρνητικό γι' αυτό.

Πάντως ο Σέρβος τεχνικός θέλοντας να κάνει μία από τις τελευταίες του προσπάθειες για την βελτίωση της ψυχολογίας των παικτών, τους κάλεσε να συζητήσουν για ο,τιδήποτε τους απασχολεί. Το λόγο πάντως πήρε μόνο ο Μπόρις Γκόρενς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ των παικτών και ότι είναι όλοι έτοιμοι και ενωμένοι να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες, καθώς δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για απώλειες. Ουσιαστικά όμως δεν βρέθηκε λύση που θα μπορούσε να βοηθήσειτους ερυθρόλευκους.

Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά τα νέα υπήρξαν ευχάριστα, καθώς κανονικά θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Μπενετόν τόσο ο ΧρήστοςΧαρίσης όσο και ο Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς. Ο πλέι μέικερ των "ερυθρόλευκων" παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονείται θα είναι κανονικά στην αποστολή του Σέρβου προπονητή και λογικά θα ξεκινήσει και στη βασική πεντάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Κροάτη σέντερ, ο οποίος απουσίασε από τα παιχνίδια στην Πόλη και στην Νέα Σμύρνη, όμως πλέον είναι 100% έτοιμος για να αντιμετωπίσει τους σέντερ του Ετορε Μεσίνα. Μάλιστα η επιστροφή του Μπάγκαριτς κρίνεται επιτακτική, αφού απουσιάζει από την ομάδα και ο έτερος ψηλός, Ρούμπεν Βολκοβίσκι , ο οποίος εδώ και 20 περίπου ημέρες έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως και χρέη σέντερ εκτελούσαν οι Γιούρακ και Σκλάβος.

*** Aπό την πλευρά τους οι Ιταλοί θα παραταχθούν πλήρεις, με αξιοσημείωτη την επιστροφή του Μορίς Εβανς στην Ελλάδα και στο γήπεδο, όπου αγωνιζόταν την περσινή περίοδο με την φανέλα του Ολυμπαικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK