Σενάριο εφιάλτης για την Γιουνάιτεντ, μπορεί να αποκλειστεί από την Ευρώπη και ευθύνεται ο Ράντκλιφ

Ο CEO της INEOS έχει μπλεχτεί σε ιδιοκτησιακό "τρίγωνο" και η Uefa δεν επιτρέπει τέτοιες συνδέσεις στις διοργανώσεις της.

Manchester United players react after losing the English Premier League soccer match between Manchester United and Fulham at Old Trafford stadium in Manchester, Saturday, Feb. 24, 2024.(AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Κίνδυνος για την Γιουνάιτεντ να αποκλειστεί αυτομάτως από την Ευρώπη λόγω του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αυτής, καθώς και μίας ομάδας από την Γαλλία.

Η INEOS έχει ξοδέψει 1 δισεκατομμύριο για να αποκτήσει το 27% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν αποτελούν το "μοναχοπαίδι" του Ράντκλιφ. Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης και της Γαλλικής Νις και αυτό είναι απαγορευτικό για την συμμετοχή σε Διοργανώσεις της Uefa.

Το ζήττημα προκύπτει λόγω της καλής πορείας που κάνει η Γαλλική ομάδα, αφού βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος και η Γιουνάιτεντ στην 6η, μόλις 6 πόντους πίσω από την Τότεναμ.

"Είναι αληθές ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νις δεν μπορούν να παίξουν στην ίδια διοργάνωση.

"Θα μπορούσαν να παίξουν σε διαφορετικές διοργανώσεις, καθώς δεν υπάρχει πια πιθανή σύνδεσή τους μεταξύ των διοργανώσεων", δήλωσε ένας παράγοντας της Uefa.

Η ελπίδα της Γιουνάιτεντ

Το σενάριο στο οποίο ξεπερνά το πρόβλημα η ομάδα του Μάντσεστερ είναι αυτό στο οποίο η ομάδα τερματίζει υψηλότερα από την Νίς στο αντίστοιχο εγχώριο πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό δεν είναι μία εύκολη πρόκληση για τους "Κόκκινους Διάβολους"...

Διαβάστε περισσότερα

To δεκάρι της Άρσεναλ κοντά στην έξοδο πάρα την νεαρή ηλικία και το μεγάλο potential

To δεκάρι της Άρσεναλ κοντά στην έξοδο πάρα την νεαρή ηλικία και το μεγάλο potential

News 24/7

24MEDIA NETWORK