To δεκάρι της Άρσεναλ κοντά στην έξοδο πάρα την νεαρή ηλικία και το μεγάλο potential

Οι Λονδρέζοι είχαν στα χέρια τους ένα παίκτη που προοριζόταν να μεγαλουργήσει, όμως εν μία νυκτί βρέθηκε εκτός πλάνων.

Arsenal's manager Mikel Arteta, left, speaks to Arsenal's Martin Odegaard during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Dec. 31, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
(AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Άρσεναλ του Μίκαελ Αρτέτα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά τα οποία της επέτρεψαν να κοιτά στα μάτια τις Λίβερπουλ και Σίτι και να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός κατόρθωσε να δημιουργήσει μία πολύ ταλαντούχα και συσπειρωμένη ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην οποία περισσότεροι νεαροί της πρώτης "φουρνιάς" εξελίχθηκαν. Βέβαια, αυτό δεν συνέβη σε όλους.

Ο άλλοτε προορισμένος να μεγαλουργήσει στην θέση πίσω από τον επιθετικό, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού έμεινε πίσω. Ο Σμίθ Ρόου είδε παίκτες όπως ο Έντεγκαρντ να του παίρνουν μέσα από τα χέρια ολοκληρωτικά την θέση. Πλέον ο ίδιος έχει επανέλθει, ωστόσο είδε μπροστά του μία ομάδα δεμένη, ώριμη η οποία δεν μπορεί να στοιχηματίσει για εκείνον.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε πρόταση από την Γουέστ Χαμ τον Ιανουάριο, αλλά εκείνος έμεινε διότι ήθελε να παλέψει για την θέση του, την ώρα που Αρτέτα δεν ήθελε να μειωθεί το βάθος του πάγκου. Η Γουέστ Χάμ περιμένει το καλοκαίρι για να ξαναχτυπήσει την πόρτα των "Κανονιέρηδων" και όλα θα κριθούν από τα λεπτά συμμετοχής του νεαρού Άγγλου.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν τίθεται θέμα πώλησης παίκτη που κόστισε 70 εκατομμύρια, ο παίκτης μίλησε ανοικτά για την κατάσταση

Ο Κανσέλο επιτέθηκε σε Γκουαρντιόλα και τα πυρά του παίκτη ακούμπησαν και την Σίτι, δεν έχει κανένα θέμα που έχασε το treble

News 24/7

24MEDIA NETWORK