Σενάριο με υπηρεσιακό τον Βούζα...

Ο προπονητής της Κ20 Βασίλης Βούζας παίζει δυνατά για να αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Μπεσίκτας. Γιατί ακούγεται και το όνομα του Εστέμπαν Καμπιάσο. Τι παίζει με Μοντανιέ και λύση από το εξωτερικό.

Σενάριο με υπηρεσιακό τον Βούζα...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά από την απόφαση για άμεση απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε μόνος του τη χαριστική βολή με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας, καθώς έχασε ακόμη και την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον στήριξε δημόσια την προηγούμενη Κυριακή μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο.

Το διαζύγιο με τον Μπέντο, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από ώρα σε ώρα, οδηγεί τη διοίκηση σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Πρέπει να επιλεγεί άμεσα ο επόμενος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι υπηρεσιακός. Το όνομα που ακούγεται πιο έντονα αυτές τις ώρες είναι του Βασίλη Βούζα, του προπονητή της Κ20.

Είναι ασφαλώς μια προοπτική με ρίσκο, ωστόσο, είναι μια λύση "πρώτης ανάγκης", καθώς γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία, ενώ μπορεί να προσεγγίσει πιο εύκολα και τους Έλληνες παίκτες.

Σε ό,τι αφορά τους ξένους που αποτελούν και την πλειοψηφία, υπάρχει και μια άλλη λύση που εξετάζεται κι αυτή ακούει στο όνομα του Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός άσος είναι δεδομένο εδώ και καιρό, ότι θα ασχοληθεί με την προπονητική, το έχει δηλώσει άλλωστε. Υπάρχει, λοιπόν, σκέψη για ένα υπηρεσιακό δίδυμο Βούζα-Καμπιάσο μέχρι νεοτέρας, εκτός κι αν προκύψει κάποια σοβαρή λύση από το εξωτερικό.

O MONTANIE KAI OI ΑΛΛΟΙ...

Το όνομα του Φιλίπ Μοντανιέ που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, δεν έχει διαψευστεί, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται. Υπάρχουν κι άλλες υποψηφιότητες από την Ιβηρική που συνήθως ψωνίζει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη και όχι μόνο. Μέσα στις επόμενες ώρες, πάντως, θα υπάρξουν εξελίξεις τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει τον κόουτς που θα αναλάβει προσωρινά, αν και σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει πολλές φορές το "ουδέν μονιμότερο του προσωρινού".

Έχει μεγάλη σημασία, πάντως, ο επόμενος που θα καθίσει στον πάγκο να μπορεί να συσπειρώσει, υπό τη σκέπη της διοίκησης, τον κόσμο και ο Ολυμπιακός να συνεχίσει αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης, ενωμένος σε όλα τα επίπεδα.

24MEDIA NETWORK