Σέρχιο Ράμος, η μεγάλη αποκάλυψη: Τα πόστα που θέλει ν' αναλάβει μόλις κλείσει την καριέρα του

Αποκαλυπτικός Σέρχιο Ράμος όσον αφορά στα σχέδιά του μετά από την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο.

PSG's Sergio Ramos reacts during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Ο Σέρχιο Ράμος στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης της Παρί με την Μπάγερν μίλησε για την απόσυρσή του και ποια είναι τα σχέδιά του όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, χωρίς βέβαια να προσδιορίσει πότε σκέφτεται να πει αντίο στα γήπεδα.

Πλάνο, πάντως, έχει ο Ισπανός για το τι θα κάνει κι αποκάλυψε ότι τα πρώτα δύο χρόνια θα τα αφιερώσει στην οικογένειά του:

"Εχω επενδύσει πολλά στο ποδόσφαιρο και δεν είχα χρόνο για την οικογένειά μου αυτά τα χρόνια. Όταν αποσυρθώ θα περάσω χρόνο με τα παιδιά μου. Να ζήσουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε. Να πάμε διακοπές χωρίς πίεσης, να τα πηγαίνω σε μαθήματα τένις. Θα προσπαθήσω να ζήσω μία νορμάλ ζωή".

Όλα τα παραπάνω αφορούν τα πρώτα δύο χρόνια, έπειτα ο Ράμος θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο: "Αυτό που μου ανεβάζει την αδρεναλίνη είναι το ποδόσφαιρο. Το κάνω όλη μου τη ζωή και είναι αυτό που μπορώ να κάνω καλύτερα. Με βλέπω πρόεδρο, αθλητικό διευθυντή ή προπονητή".

Ο 36χρονος εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το 2023 και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Η Τότεναμ ήθελε παλαίμαχο τερματοφύλακα YouTuber και Podcaster για να καλύψει τον Γιορίς

Γιουνάιτεντ: Εμπλοκή της τελευταίας στιγμής από τον πιο εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK