"Σφήνα" της Λίβερπουλ για Ντεπάι

Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ φέρεται να ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, ετοιμάζοντας πρόταση για τον Ολλανδό διεθνή επιθετικό.

"Σφήνα" της Λίβερπουλ για Ντεπάι
PHOTOGRAPH: DEAN MOUHTAROPOULOS/

Νέος "μνηστήρας" για τον άσο της Αϊντχόφεν, Μέμφις Ντεπάι. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού.

Οι "κόκκινοι" αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική γραμμή, καθώς οι Μάριο Μπαλοτέλι, Φάμπιο Μπορίνι και Ρίκι Λάμπερτ δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ ο Ντάνιελ Στάριτζ είναι διαρκώς τραυματίας την εφετινή σεζόν.

Ο Ντεπάι πραγματοποίησε μία εκπληκτική χρονιά με την PSV, βοηθώντας την να κατακτήσει το πρωτάθλημα ύστερα από 7 χρόνια, καθώς σημείωσε 20 τέρματα.

Η Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να τον κάνει "δικό" της, προσφέροντας 20.000.000 ευρώ στην ολλανδική ομάδα, όμως η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.

Οι Ολλανδοί φέρεται να ζητούν περίπου 35.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή 21 ετών. Μένει να δούμε αν οι δύο αγγλικές ομάδων θα βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK