Σιδερένιος

Σιδερένιος
Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Σίλβιο Μάριτς από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Αργύρη Μήτσου. Ο Κροάτης μέσος ταλαιπωρείται από ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου ενώ η επιστροφή του στα γήπεδα τοποθετείται σε τρεις μήνες. Ο Κροάτης μέσος θα παραμείνει και την Παρασκευή κλινήρης ενώ το Σάββατο θα πάρει εξιτήριο ακολουθώντας στη συνέχεια ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας διάρκειας τριών μηνών.
Οπως είναι ήδη γνωστό, ο Μάριτς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και πλέον οι "πράσινοι" ελπίζουν πως τη νέα χρονιά θα είναι σε θέση να βοηθήσει το σύλλογο.
Οσον αφορά τον Μάρκους Μινχ, αυτός συνεχίζει ναταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις αλλά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν εκφράζουν ιδιαίτερη ανυσηχία.

Εν τω μεταξύ, η κακοκαιρία δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό. Η προπόνηση της Παρασκευής αναβλήθηκε και ο Γιτζάκ Σουμ έδωσε τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που θα επιστρέψουν την Δευτέρα.
Βέβαια, δεν θα επιστρέψουν όλοι αφού εφτά απ' αυτούς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Οτο Ρεχάγκελ κάλεσε τους: Αντώνη Νικοπολίδη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Γιάννη Γκούμα, Αγγελο Μπασινά, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Κώστας Χαλκιάς ενώ ο Στράτος Αποστολάκης κάλεσε στην Ολυμπιακή Ομάδα τον Λουκά Βύντρα.

Καμία απάντηση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

*** To παιχνίδι Οσέρ-Λιόν θα παρακολουθήσει από κοντά ο Γιτζάκ Σουμ. Ο Ισραηλινός θα βρεθεί την Κυριακή στις εξέδρες του "Αμπέ Ντεσάμπ".



News 24/7

24MEDIA NETWORK