Σίλντενφελντ: "Πρέπει να σκεφθώ και το μέλλον μου"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για τα σχέδιά του σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και υποστήριξε πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Σίλντενφελντ: "Πρέπει να σκεφθώ και το μέλλον μου"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην "Πράσινη"

Για το τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον κι αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό

"Δεν μπορώ να το απαντήσω. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για να φύγω, αλλά έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Πρέπει, βέβαια, κάποια στιγμή να σκεφθώ και το μέλλον μου γιατί σε πέντε μήνες μένω ελεύθερος και έχω να πάρω μια σημαντική απόφαση. Θα ήθελα να μείνω και μετά το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα για να δούμε τι θα γίνει".

Για την απόδοση της ομάδας κόντρα στον Εργοτέλη

"Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που κάναμε… σκοράραμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί μέχρι τώρα κάναμε σε όλα τα παιχνίδια αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυσκολευόμασταν να τις κάνουμε γκολ. Χαίρομαι για την εμφάνιση που κάναμε, γιατί πιστεύω ότι κάνουμε χαρούμενους και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Πάντα είναι ωραίο να βλέπεις την ομάδα σου να κερδίζει 5-0. Ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα".

Για τη "δύναμη" της Λεωφόρου

"Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περνάνε δύσκολα όταν παίζουν στη Λεωφόρο. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε την ποιότητα για να το καταφέρουμε και να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή. Οφείλουμε να το κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε και φέτος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ