Σίλντενφελντ: "Θέλω να μείνω, αλλά είμαι επαγγελματίας"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά από το τέλος του δανεισμού του από την Ντιναμό Μόσχας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές στο οικονομικό κομμάτι.

Σίλντενφελντ: "Θέλω να μείνω, αλλά είμαι επαγγελματίας"

Οι δηλώσεις Σίντελνφελντ στην "Αγορά"

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

"Όλοι ξέρουν ότι θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Το έχω δηλώσει από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να το λέω. Μου αρέσει η ομάδα, η ατμόσφαιρα, το περιβάλλον στο οποίο ζω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι είμαστε και επαγγελματίες. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή και την καριέρα μου και πρέπει να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα. Σε μια τέτοια κρίσιμη στιγμή εξετάζεις τα πάντα. Χρήματα, περιβάλλον, οικογένεια, συνθήκες διαβίωσης. Είναι μια απόφαση που καθορίζει τη ζωή σου για μία τριετία και δεν είναι εύκολη".

Για το αν υπάρχει τελεσίγραφο από τον Παναθηναϊκό

"Δεν υπάρχει κάποιο τελεσίγραφο για να απαντήσω, αλλά θέλω να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η υπόθεση για να ηρεμήσω και να χαλαρώσω. Ελπίζω σύντομα να έχουμε τελειώσει".

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

"Δεν ήμασταν καλοί και το ξέρουμε. Ίσως φταίει η έλλειψη ρυθμού, ίσως είναι και θέμα ψυχολογίας. Πρέπει, όμως, να συνέλθουμε αμέσως αγωνιστικά για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι εκεί θα ξαναβρούμε το καλό μας πρόσωπο και θα κάνουμε το χρέος μας".

24MEDIA NETWORK