Σίτι: Έκανε πρόταση επέκτασης σε νεαρό σταρ κι εκείνος την άφησε στο περίμενε

Η Σίτι θέλει να προσθέσει άλλον έναν χρόνο στο συμβόλαιο του Αλβάρεζ, αλλά ο νεαρός φορ προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Ο Χουλιάν Αλβάρεζ πραγματοποίησε εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, τα πάει καλά και στην Σίτι, οπότε οι Πολίτες αποφάσισαν να του προτείνουν στο υπάρχον συμβόλαιό του να μπει κι άλλος χρόνος συνεργασίας, δηλαδή το '27 να γίνει 2028.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πάντως, ο νεαρός δεν την πήρε την προσφορά. Δεν υπάρχει 100% συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ο Αργεντινός αναμένεται να απαντήσει εντός Μαρτίου μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Αλβάρεζ φέτος με την Σίτι μετράει 30 συμμετοχές με 10 γκολ και 2 ασίστ. Η Σίτι τον είχε αγοράσει από την Ρίβερ τον Ιανουάριο του '22 (σ.σ. έμεινε δανειακός εκεί ως το καλοκαίρι) αντί 22.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά στις απολαβές του παίκτη, αυτές δεν έχουν ξεκαθαριστεί στο ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου. Βέβαια, ο Ρομάνο αναφέρει ότι η προσφορά με ορίζοντα το 2028 εμπεριέχει καλύτερες απολαβές για τον 23χρονο επιθετικό.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Βόμβα! Θετικός ο Κλοπ στο ενδεχόμενο αποχώρησης σταρ της ομάδας

Μέσι: Επίσημο! Ψηφίστηκε καλύτερος άνδρας ποδοσφαιριστής για το 2022

Ο ράπερ Drake έχασε 380κ ποντάροντας στον πιο πολυσυζητημένο αγώνα της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK