Λίβερπουλ: Βόμβα! Θετικός ο Κλοπ στο ενδεχόμενο αποχώρησης σταρ της ομάδας

Θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Μοχάμεντ Σαλάχ από τη Λίβερπουλ φέρεται να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Λίβερπουλ τη φετινή χρονιά με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει ζητήσει από τη διοίκηση να γίνουν ριζικές αλλαγές προκειμένου η ομάδα να βρει ξανά τον εαυτό της.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί να προσεγγίζει το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στην Παρί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes που αναπαράγει και το Goal, ο Κλοπ φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Σαλάχ από την ομάδα καθώς κρίνει πως χρειάζεται να γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ.

Βέβαια για να αποχωρήσει ο Σαλάχ θα πρέπει η Παρί να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στη Λίβερπουλ καθώς ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με τους κόκκινους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε, ότι η Παρί θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Σαλάχ μόνο σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι ναυαγήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Τεν Χαχ: Ο viral χορός του "έφερε" ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από γνωστό οπαδό της Άρσεναλ

Ο ράπερ Drake έχασε 380κ ποντάροντας στον πιο πολυσυζητημένο αγώνα της χρονιάς

Ράμος: Ανέβασε επικό βίντεο με τον Εμπαπέ κόντρα σε όλα τα σενάρια για τις σχέσεις των παικτών

News 24/7

24MEDIA NETWORK