Σίτι: Ξεσάλωσε ο Γκρίλις και χρειάστηκε το "κουβάλημα" του Γουόκερ

Την βοήθεια του Κάιλ Γούοκερ ήθελε ο Τζακ Γκρίλις προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, μετά από το πάρτι στην Ίμπιζα.

Manchester City's Jack Grealish controls the ball during a training session at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Friday, June 9, 2023. Manchester City and Inter Milan are making their final preparations ahead of their clash in the Champions League final on Saturday night. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Δεν έχουν τέλος οι πανηγυρισμοί των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι με αφορμή την κατάκτηση του πρώτου Champions League στην ιστορία του συλλόγου που συνοδεύτηκε και με το τρεμπλ.

Στην καθιερωμένη παρέλαση μετά από τη στέψη, Έρλινγκ Χάλαντ και Τζακ Γκρίλις ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, με τον Νορβηγό μάλιστα να κάνει γερό "χουνέρι" στον συμπαίκτη του την ώρα που αυτός έκανε live στο Instagram.

Πριν από την παρέλαση, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της Σίτι πήγαν στην Ίμπιζα για ένα 12ωρό πάρτι, με τον Τζακ Γκρίλις να πίνει λίγο παραπάνω από το προβλεπόμενο και να χρειάζεται τη βοήθεια του Κάιλ Γούοκερ προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Αυτός είναι ο μεγάλος αντίπαλος των Μαδριλένων στο "κυνήγι" του Εμπαπέ

Παρί: Σκληρό πόκερ για Εμπαπέ, τόσα ζητά ο Κελαϊφί για να τον πουλήσει

Ρεάλ: Έκλεισε τον πρώτο φορ και στο βάθος... Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK