Σκληρά λόγια Γιολ για Αρσεναλ

Η φυγή του Πατρίκ Βιεϊρά για τη Γιουβέντους το καλοκαίρι και η μακροχρόνια απουσία λόγω τραυματισμού του Τιερί Ανρί λόγω τραυματισμού, φαίνεται πως έχει αλλάξει άρδην το αγωνιστικό προφίλ της Αρσεναλ. Αυτό επεσήμανε και ο τεχνικός της Τότεναμ, Μάρτιν Γιολ ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για τους "κανονιέρηδες".

Σκληρά λόγια Γιολ για Αρσεναλ

Η ήττα της Αρσεναλ από την Γουέστ Μπρόμιτς με 2-1 ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων για τους "Λονδρέζους", οι οποίοι τη φετινή σεζόν θυμίζουν σκιά της ομάδας του πρόσφατου παρελθόντος που πρωταγωνιστούσε τόσο στην Πρέμιερσιπ όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται καθηλωμένο στην όγδοη θέση 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ σε δύο εβδομάδες (29/10) φιλοξενείται στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" από την άσπονδη συμπολίτισσα, Τότεναμ.

Η φυγή του Πατρίκ Βιεϊρά για τη Γιουβέντους το καλοκαίρι και η μακροχρόνια απουσία λόγω τραυματισμού του Τιερί Ανρί λόγω τραυματισμού, φαίνεται πως έχει αλλάξει άρδην το αγωνιστικό προφίλ των "κανονιέρηδων". Αυτό επεσήμανε και ο τεχνικός της Τότεναμ, Μάρτιν Γιολ ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια για την Αρσεναλ:

" Χάσανε και πάλι. Οταν λείπουν οι μεγάλοι παίκτες (Βιεϊρά, Ανρί), η Αρσεναλ είναι μία ομάδα όπως όλες οι άλλες. Αυτή την εποχή η Αρσεναλ είναι εντελώς διαφορετική. Ισως να είναι καλύτερη από εμάς στην ιστορία, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Κάποτε η Τότεναμ ήταν καλύτερη από αυτούς και ίσως κάποια μέρα ξαναγίνει. Αν αποκτήσουμε έναν Ανρί ή έναν Βιεϊρά ίσως μπορέσουμε να κάνουμε τις ίδιες επιτυχίες, αφού ακολουθούμε την ίδια λογική όσον αφορά την εκμετάλλευση των τμημάτων υποδομής"

Ο Ολλανδός τεχνικός των "σπιρουνιών" εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον και με ειρωνικό τρόπο σχολίασε εμμέσως τις επιλογές της Αρσεναλ: "Ολο το θέμα είναι να βρούμε τους μεγάλους παίκτες. Οταν ο Ανρί θα είναι 35 ετών και η αρσεναλ θα ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ίσως η Τότεναμ να τον έχει βρει ήδη. Οπως συνέβη με τον Ααρον Λένον ο οποίος θα γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής στο μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK