Σκληρή κριτική από Νίλσον

Σκληρή κριτική από Νίλσον
Ο Σουηδός ακραίος του Παναθηναϊκού, Μίκαελ Νίλσον, μετά το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ιωνικό, δεν απέφυγε να ασκήσει σκληρή κριτική στην εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του...

" Η ψυχολογία μας ήταν καλή μέχρι στιγμής. Πριν απο αυτό το παιχνίδι είχαμε παίξει μόνο ένα ματς και το είχαμε χάσει. Σίγουρα δεν είναι καλό να μην παίρνεις τη νίκη αλλά απομένουν πολλά παιχνίδια. Ευτυχώς την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί μπορούμε να επανέλθουμε.

Νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα από την στιγμή που δεν κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες. Μπορεί να ισοφαρίσαμε στο δεύτερο μέρος αλλά στην συνέχεια δεν κάναμε κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Δεν ήταν καλή η απόδοσή μας. Είναι δύσκολο να πεις το οτιδήποτε. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς επειδή είχαμε χάσει το πρώτο ματς και τους χρειαζόμασταν. Θα μιλήσουμε σαν ομάδα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι".

Για Ουντινέζε

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε σίγουρα καλύτερα από ότι κάναμε κόντρα στον Ιωνικό. Ευτυχώς μπορούμε να το κάνουμε και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι δύσκολο να πω τι φταίει. Τους είδαμε κόντρα στην Ρόμα. Είναι πολύ καλή ομάδα αλλιώς δεν θα κέρδιζαν εκτός έδρας. Όλα τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι δύσκολα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα αλλιώς δεν έχουμε καμία ελπίδα κόντρα στην Ουντινέζε. Όλα παίζουν ρόλο. Όλα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και είναι καλό που έχουμε το παιχνίδι την Τετάρτη".

Από τη πλευρά του, ο Φάνης Γκέκας τόνισε: " Τρώμε γκολ με την παραμικρή ευκαιρία του αντιπάλου μας. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να δούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλή ανάπτυξη. Σίγουρα και το γήπεδο που ήταν μικρό δεν μας βοήθησε να παίξουμε όπως θέλουμε αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Το θέμα είναι πως παίζουμε εμείς και όχι το τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Είμαστε στο -5, είναι νωρίς αλλά πρέπει να βελτιωθούμε.

Την Ουντινέζε την είδαμε και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο παιχνίδι με την Ρόμα κλείστηκε πίσω και έπαιξε καλά με αντεπιθέσεις. Αν και δεν νομίζω ότι θα παίξει με τον ίδιο τρόπο και την Τετάρτη. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη. Η ψυχολογία μετά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα.

Δεν είναι καλό να γίνονται γκέλες ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος αλλά ελπίζω να ξυπνήσουμε όσο είναι νωρίς. Όλες οι ομάδες θα κάνουν γκέλες στην συνέχεια του πρωταθλήματος όπως μπορεί να ξανακάνουμε και εμείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK