Σκολάρι τέλος μετά το Μουντιάλ

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα αποτελέσει παρελθόν για τη Πορτογαλία μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, είδε τους παίκτες του να νικούν το Λιχτενστάιν και ως εκ τούτου η πρόκριση για τις 32 καλύτερες ομάδες του πλανήτη εξασφαλίστηκε.

Σκολάρι τέλος μετά το Μουντιάλ
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα αποτελέσει παρελθόν για τον πάγκο της Πορτογαλίας μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, είδε τους παίκτες του να νικούν το Λιχτενστάιν το περασμένο Σάββατο και ως εκ τούτου η πρόκριση για τις 32, κατά τεκμήριο, καλύτερες ομάδες του πλανήτη εξασφαλίστηκε.

Σύμφωνα όμως με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Ζιλμπέρτο Μανταΐλ, η πορεία των Ιβήρων στη Γερμανία δεν πρόκειται να παίξει κάποιο ρόλο... " Αν στο Μουντιάλ δεν πάμε καλά, ο Σκολάρι θα αποχωρήσει, όπως γίνεται αντιληπτό. Ακόμη όμως και αν πετύχουμε, δεν είναι δυνατόν να παραμείνει, αν και εμείς θα το θέλαμε. Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι μου, θα τον κρατούσα για πολλά χρόνια. Δεν πρόκειται όμως να αλλάξει τη γνώμη του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK