Σκόραρε μετά από έξι μήνες ο Φινμπόγκασον!

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον κόστισε 4.000.000€ την Άουγκσμπουργκ, όμως το γκολ του είναι... άγνωστη λέξη. Σκόραρε ξανά μετά από έξι μήνες ανομβρίας (VIDEO).

Hertha's John Anthony Brooks, right, and Augsburg's Alfred Finnbogason challenge for the ball during the German first division Bundesliga soccer match between Hertha BSC and FC Augsburg in Berlin, Germany, Sunday, April 9, 2017. (Maurizio Gambarini/dpa via AP)
Finnbogason AP

Το καλοκαίρι του 2015 ο Ολυμπιακός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Ισλανδό επιθετικό, ο οποίος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Μάρκο Σίλβα. Έτσι, τον Γενάρη αποχώρησε από την Ελλάδα και δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Άουγκσμπουργκ!

Στην Μπουντεσλίγκα έδειξε σαφώς καλύτερη εικόνα και σε 15 συμμετοχές μέτρησε 7 γκολ και 3 ασίστ, με αποτέλεσμα να πληρώσει το καλοκαίρι του 2016 η διοίκηση του συλλόγου 4.000.000€ για να τον αποκτήσει.

Τα πράγματα αυτή την περίοδο, ωστόσο, δεν πήγαν καλά. Ο Φινμπόγκασον σε έξι αναμετρήσεις είχε μόλις ένα γκολ, ενώ ήρθαν δυο τραυματισμοί για να τον... γονατίσουν. Τελικά επέστρεψε στα τέλη Μαρτίου και άρχισε να παίρνει σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής.

Κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο 28χρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό. Ήταν το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα εδώ και έξι μήνες!

Maurizio Gambarini/dpa via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK