Σκοράρει περισσότερα τέρματα από όσα κεράκια σβήνει, ο Ρονάλντο συνεχίζει σεληνιασμένος και αγκαλιάζει το Χρυσό Παπούτσι

Τα εντυπωσιακά νούμερα του Πορτογάλου αψηφούν τον χρόνο και την ίδια την λογική.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo greets his fans during Riyadh Season Cup 2024 final match against Al Hilal at Kingdom Arena Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Feb. 8, 2024. (AP Photo)
(AP Photo) AP

Δίχως αμφιβολία, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι ούτε το πιο εξελιγμένο ως προς τις υποδομές του, αλλά κυρίως ούτε ως προς το επίπεδο, τον ανταγωνισμό, την ταχύτητα και την δύναμη. Παρόλα αυτά, ειδικά μετά τις πανάκριβες επενδύσεις που έγιναν όλοι οι τομείς γνώρισαν μία άνοδο.

Όπως και να έχει όμως, η διάκριση και μάλιστα η συνέπεια δεν είναι καθόλου δεδομένη για σπουδαίους αθλητές που άφησαν την Ευρώπη για χάρη μίας ομάδας από την Άπω Ανατολή. Πολλοί ποδοσφαιριστές με τρομερή τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και αντοχή δεν μπόρεσαν είτε να προσαρμοστούν είτε να ξεχωρίσουν. Αντιθέτως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει ανελλιπώς πως μπορεί να προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Ο 39χρονος παρά την ηλικία του έχει καταφέρει να διατηρεί στη Αλ Νασρ νούμερα αντάξια των περιόδων που εκείνος και ο Μέσι ήταν στο απόγειο της καριέρας τους. Ο Πορτογάλος συνεχίζει να "αποφεύγει" τις συνέπειες της γήρανσης και φέτος μετρά 44 τέρματα σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τα δύο τελευταία σημειώθηκαν στον ημιτελικό του Kings Cup, ενώ μάλιστα παραχώρισε και ένα κερδισμένο πέναλτι στον συμπαίκτη του Σαντιό Μανέ.

Ο Ρονάλντο δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης και φυσικά όσο αυτό ισχύει οι σκέψεις περί απόσυρσης βρίσκονται στο συρτάρι...

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η ομάδα έχει βγει στην "βιτρίνα"

Το σχέδιο της Γιουνάιτεντ για τον Ράσφορντ και το ενδεχόμενο της πώλησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK