Quiz: Σολδάνο, ο τελευταίος Αργεντίνος. Ποιοι ήταν οι προηγούμενοι;

Η απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό δημιουργεί αυτόματους συνειρμούς με άλλους Αργεντινούς που ήρθαν στον Πειραιά. Τους θυμάσαι όλους;

Quiz: Σολδάνο, ο τελευταίος Αργεντίνος. Ποιοι ήταν οι προηγούμενοι;
INTIME SPORTS

Η λατρεία του Ολυμπιακού για το αργεντίνικο ποδόσφαιρο δεν είναι φρέσκια. Από τις αρχές των 70s κρατάει η ερωτική σχέση των 'ερυθρολεύκων' με τους 'χορευτές του τάνγκο' στο χορτάρι των γηπέδων, καθώς ο επιθετικός Αντόνιο Χούστο Άλτσιμπαρ του 1972 ήταν ο πρώτος που έπιασε ποτέ λιμάνι.

Ο Φράνκο Σολδάνο προστίθεται σε αυτή τη μακρά λίστα των Αργεντινών, όλων των θέσεων, που αποκτήθηκαν κατά καιρούς από τους Πειραιώτες, ιδίως μετά το 2000. Άλλοι έπαιξαν λίγο ή πολύ και αγαπήθηκαν παράφορα. Κάποιοι αγωνίστηκαν κι απογοήτευσαν φεύγοντας χωρίς ουδείς να τους νοσταλγήσει. Υπήρξαν κι εκείνοι, οι οποίοι ίσα που πρόβαραν τα ερυθρόλευκα προτού φύγουν δανεικοί.

Το quiz που συνθέσαμε είναι απαιτητικό. Αφορά εκείνους που ήρθαν στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και μέτρησαν τουλάχιστον μία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα. Έχεις χρόνο να σκεφτείς, μην βιαστείς ν' απαντήσεις. Έχε στο νου σου πώς θέλουμε ονοματεπώνυμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK