Σόλιντ: "Χριστουγεννιάτικο δώρο στη Λιόν"

Βιντεοθεραπεία και ομιλία του Τροντ Σόλιντ περιλάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής. Μετά το πρόγραμμα εκγύμνασης, ο Νορβηγός τεχνικός μάζεψε την ομάδα και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα κόντρα στη Λιόν. Ακολούθησε η ανάλυση του παιχνιδιού και των λαθών που έγιναν, ενώ ο Σόλιντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας. Ενταση στην προπόνηση

Σόλιντ: "Χριστουγεννιάτικο δώρο στη Λιόν"

Βιντεοθεραπεία και ομιλία του Τροντ Σόλιντ περιλάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής. Μετά το πρόγραμμα εκγύμνασης, ο Νορβηγός τεχνικός μάζεψε την ομάδα και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα κόντρα στη Λιόν. Ακολούθησε η ανάλυση του παιχνιδιού και των λαθών που έγιναν, ενώ ο Σόλιντ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας.

Σε ότι έχει να κάνει με το γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά, είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Νορβηγού: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοσή σας. Ωστόσο το γκολ της Λιόν στο τελευταίο λεπτό ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο! "

Τροντ Σόλιντ: Ξεχνάμε τη Λιόν

Την θέληση του ιδίου και των ποδοσφαιριστών του για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, εξέφρασε με δήλωση του στο www.olympiacos.org ο Τρόντ Σόλιντ.

"Ξεχνάμε το παιχνίδι με τη Λιόν και επιστρέφουμε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, όπου έχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη." είπε ο κ. Σόλιντ και συνέχισε προσθέτοντας: "Το Σάββατο θα ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι αυτό και πηγαίνουμε στην έδρα του αντιπάλου μας με στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Με προβλήματα στην Κρήτη

Χωρίς τους Γρηγόρη Γεωργάτο και Ριβάλντο έγινε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Για άλλη μια φορά οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν ατομικό πρόγραμμα κάτι που σημαίνει πως είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρουν να προλάβουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ακόμα και αν το Σάββατο μπορέσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Κρήτη από τον Τροντ Σόλιντ με δεδομένο πως έχουν χάσει πολλές προπονήσεις και δεν βρίσκονται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής είναι και ο Μιχάλης Καψής, ο οποίος ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο διεθνής μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή και στην προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ. Πάντως, ακόμα και αν καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή, είναι δύσκολο να βρίσκεται και στην αρχική ενδεκάδα.

Ενταση στην προπόνηση

Η ήττα φέρνει νεύρα και στη προπόνηση της Παρασκευής το προαναφερθέν επιβεβαιώθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Γκάμπριελ Σούρερ μάρκαρε δυνατά τον Γιάγια Τουρέ, με συνέπεια ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού να ζητήσει τον λόγο. Κάπου εκεί μπήκε στη μέση και ο Καστίγιο, παίρνοντας το μέρος του Αργεντινού. Συνέχεια όμως δεν δόθηκε από τον Τροντ Σόλιντ και έτσι το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

Λίγο αργότερα, στα αποδυτήρια,όταν Τροντ Σόλιντ τελείωσε την ομιλία προς τους παίκτες του και του έδωσε τον λόγο, ο Ριβάλντο θέλησε να μιλήσει και τόνισε ότι στο παιχνίδι της Τετάρτης η αλλαγή του Στολτίδη ήταν λανθασμένη. Ο Νορβηγός απάντησε ότι ο Ριβάλντο είναι εκτός θέματος και ότι δεν έκανε ατομική κριτική, αλλά μίλησε για όλους τους παίκτες και η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε αυτό το σημείο.

"Μνηστήρες" για Καφέ

Ο Σόλιντ για το επεισόδιο

Το σχόλιό του για τα όσα έγιναν στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε ο Τροντ Σόλιντ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ήταν απλώς μία ένταση της στιγμής.

"Απορώ πως πήρε τόσο μεγάλη έκταση ένας στιγμιαίος εκνευρισμός μεταξύ ποδοσφαιριστών. Είναι κάτι που συμβαίνει στις προπονήσεις όλων των ομάδων και ιδίως των μεγάλων, που κάνουν συνεχώς πρωταθλητισμό και το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών τους για να κερδίσουν μια θέση στην 18άδα είναι μεγάλο. Σε οποιαδήποτε δουλειά μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο και για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίσει από τους στόχους μας".

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Παντελή Καφέ σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα Ουκρανικών ΜΜΕ η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους "ερυθρόλευκους" κάτι που δεν επιβεβαιώνει το περιβάλλον του παίκτη.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από κάποιους συλλόγους, ωστόσο ο διεθνής μέσος τη δεδομένη χρονικη στιγμή είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και δεν επηρεάζεται από τα διάφορα "σενάρια". Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος είναι η τελευταία χρονιά του Καφέ στους "ερυθρόλευκους" αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του.

Σόλιντ ο αρθρογράφος

Για μία ακόμη φορά ο Τροντ Σόλιντ χρησιμοποίησε την... πένα του και αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Νορβηγός τεχνικός έγραψε άρθρο για την βελγική εφημερίδα "Τα Τελευταία Νεα" και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Με τον Ολυμπιακό έχασα για τρίτη συνεχή φορά σε αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα στη Λιόν δεχόμενος ξανά ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό. Κάποιος Γάλλος έκανε μία εντελώς λάθος σέντρα, η οποία και κατέληξε στο πρώτο δοκάρι, όπου κανείς απο τους αμυντικούς μου δεν μάρκαρε τον Γκοβού. Aκόμη θεωρώ πως μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Υποδεχόμαστε στην έδρα μας Λιόν και Ρεάλ, οπότε μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες. Μια μέρα ο Ολυμπιακός θα καταπλήξει την Ευρώπη. Το μόνο που ζητώ είναι λίγη υπομονή, επειδή δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια κι εγώ δεν είμαι μάγος. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να κάνουμε κάποιες μεταγραφές. Πιθανώς να εξετάσουμε και την αγορά του Βελγίου, αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο. Το υπάρχον έμψυχο δυναμικό είναι από μόνο του ικανό και επαρκές να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK