Σόλιντ: "Η προϊστορία είναι για να αλλάζει"

Σόλιντ: "Η προϊστορία είναι για να αλλάζει"

Στις προηγούμενες επισκέψεις του Ολυμπιακού στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Ολυμπιακός έφυγε με δύο ήττες και σκυμμένο το κεφάλι. Αυτό, όμως, φαίνεται να μην απασχολεί τον Τροντ Σόλιντ, ο οποίος δεν δίνει την δέουσα σημασία στην προϊστορία. Ο Νορβηγός τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έδειξε αισιόδοξος -χωρίς να παραμερίζει το γεγονός πως η Ρεάλ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη- και τόνισε πως οι δύο ομάδες παίζουν ένα από τα τελευταία τους "χαρτιά" για το μέλλον του στη φετινή διοργάνωση.

"Η προϊστορία είναι για να σπάει" , τόνισε χαρακτηριστικά ο Σόλιντ για να συμπληρώσει: "Εγώ δεν ήμουν στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια, οπότε δεν ξέρω τι έγινε στα παλαιότερα παιχνίδια με τη Ρεάλ".

Οι Ισπανοί έχουν σημαντικές απουσίες (Ζιντάν-Ρονάλντο), αλλά ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δεν δείχνει... χαρούμενος: "Φυσικά και είναι καλό που λείπουν. Η Ρεάλ, όμως, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον" .

Σε χαλαρούς ρυθμούς έγινε η προπόνηση την Τρίτη, η τελευταία πριν τον αγώνα. Ο Σόλιντ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, ίσα-ίσα μπέρδεψε ακόμα περισσότερο την "τράπουλα". Τίποτα δεν είναι σίγουρο σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, εκτός από το γεγονός πως αναμένεται να παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.
Σε ότι έχει να κάνει με την άσχημη εμφάνιση το Σάββατο με τον Ακράτητο, ο κ.Σόλιντ τόνισε: "Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Οι παίκτες παίζουν και αυτοί θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό αποτέλεσμα" .

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε και οι δύο ομάδες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες: "Και εμείς και η Ρεάλ θέλουμε τη νίκη. Θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και με την ισοπαλία. Δεν ξέρουμε όμως πώς θα πάει το παιχνίδι και θα δούμε μετά" .

Από την πλευρά των παικτών, το παρών έδωσε ο Ριβάλντο, ο οποίος είπε: "Οπωσδήποτε η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα. Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα και δυνατά και φυσικά αν έρθει και η νίκη αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο. Εγώ και ο Ντάνι έχουμε εμπειρία από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, τρέφουμε σεβασμό προς την ομάδα και θα παίξουμε ως μεγάλη ομάδα προς μεγάλη και ό,τι βγει.

"Ο Ρονάλντο είναι μεγάλος παίκτης. Ίσως μπορούμε πούμε ότι είναι ανησυχητικό που θα παίξει ο Ρομπίνιο αντί του Ρονάλντο. Είναι νέος στην ομάδα αλλά και σε ηλικία και θέλει να δείξει πολλά πράγματα".

"Σίγουρα θα ακούσω κάποια σφυρίγματα και κάποιες αποδοκιμασίες αφού έπαιξα πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Τώρα όμως παίζω στον Ολυμπιακό και η Ρεάλ παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό" .

*** Το παρών στην Ισπανία έχει δώσει και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της Τρίτης, την τελευταία πριν την αναμέτρηση.

*** Περίπου 1400 φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στις εξέδρες του Μπερναμπέου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK