Σόλιντ: "Παίζουμε ατομικά"

Σόλιντ: "Παίζουμε ατομικά"
Με 2-1 επιβλήθηκε ο Ολυμπιακός του Παναιτωλικού στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.Οι "ερυθρόλευκοι"προηγήθηκαν με τον Χοβνανισιάν στο 58΄για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 64΄ με τον Ξευγένη. Το τελικό 2-1 έγραψε στο 84΄ ο Κυριάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ολυμπιακός (Τροντ Σόλιντ): Γιάννου (46ο Λέμενς), Πάντος, Βάλλας, Σούρερ, Μπουλούτ (46ο Κυριάκος), Ταραλίδης, Μάριτς, Χοβνανισιάν, Ντακόλ, Ντάνι (72ο Λισγάρας), Καστίγιο (46ο Φιλιππάκος)

Ο Τροντ Σόλιντ δήλωσε μετά το παιχνίδι: " Ήταν απλά μια προπόνηση, δεν ήταν ένα καλό ματς. Παίζουμε πολύ ατομικά ορισμένες περιπτώσεις κι αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά. Δεν έχω πει πολλά για το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να βρεθούμε σε καλή μέρα. Δεν περιμένω να δω έναν παίκτη κάθε φορά αλλά όλη την ομάδα. Δεν κοιτάω κάθε παίκτη ατομικά. Σίγουρα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Ρεάλ. Η Ρεάλ παίζει διαφορετικά απ’ ό,τι η Λίβερπουλ. Ελπίζω να μην παίξει με έναν τρόπο που δεν θα μας βολεύει".
Παναιτωλικός (Στάθης Σταθόπουλος): Νικολαΐδης (46ο Μπιλούντ), Κωνσταντόπουλος (67ο Καλοκαίρης), Ζουλιώτης (46ο Κλιάιτς), Φόσμπεργκ (46ο Αθανασίου), Λίτσος (84ο Δράκος), Τσικτσίρης (46ο Δενδρινός), Καρτσακλής (59ο Μπουκουβάλας), Χατζής (46ο Φραγκούλης), Ρεζόνια (75ο Κατσικοκέρης), Μπόζιτσιτς (46ο Τριανταφυλλάκης), Ξευγένης (65ο Τεγούσης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ιατράκης του συνδέσμου Αθήνας με βοηθούς τους Καρατζίκα και Ακριβό του ιδίου συνδέσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK