Σορεντίνο: "Μου λείπει να είμαι παίκτης της ΑΕΚ"

Ο τερματοφύλακας της Παλέρμο και πρώην της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στην "Ένωση", στην αγωνιστική του κατάσταση και στο αν είχε πρόταση από ελληνική ομάδα.

Σορεντίνο: "Μου λείπει να είμαι παίκτης της ΑΕΚ"

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ και νυν της Παλέρμο, Στέφανο Σορεντίνο, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στην "Ένωση", τονίζοντας ότι του λείπει η ομάδα, απάντησε στο πως διατηρείται στην κατάστασή του και στο αν είχε πρόταση από ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ΑΕΚ: "Έπαιξα δύο χρόνια στην ΑΕΚ και ζήσαμε σπουδαίες στιγμές, που ήταν και οι τελευταίες έντονες και σημαντικές για την ομάδα, που είχε και εκείνη την εποχή πολλά προβλήματα. Ζήσαμε έντονες καταστάσεις, είχα μεγάλο δέσιμο με τον κόσμο και πέρασα πολύ καλά. Άλλωστε στην Ελλάδα βελτιώθηκα τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως ποδοσφαιριστής. Ήταν άλλωστε η μοναδική ομάδα με την οποία αγωνίστηκα στην Ευρώπη. Μου λείπει να είμαι παίκτης αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΑΕΚ. Μου λείπει να με βλέπει όλος ο κόσμος, όπως όταν αγωνιζόμασταν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μου λείπει η ζεστασιά του κόσμου, το πάθος των οπαδών μας, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή".

Για το αν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από ελληνική ομάδα όσο καιρό έλειπε από την Ελλάδα: "Όχι, δε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Δεν είχα την ευκαιρία να επιστρέψω. Θα το είχα σκεφτεί σοβαρά να γυρίσω στην Ελλάδα, αν υπήρχε κάτι".

Για το πώς διατηρείται σε αυτή την κατάσταση: "Με σκληρή δουλειά και ζωή χωρίς καταχρήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ