Σούπερ γκάφα: απέβαλαν από το γήπεδο λάθος... εισβολέα

Οι εισβολείς του αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Μπέρνλι, ταυτοποιήθηκαν άμεσα από την διοίκηση των "σφυριών" και τους επιβλήθηκε τιμωρία δια βίου αποκλεισμού από το γήπεδο. Μόνο που έγινε ένα... λαθάκι!

Σούπερ γκάφα: απέβαλαν από το γήπεδο λάθος... εισβολέα

Ο αγώνας της Γουέστ Χαμ με την Μπέρνλι (10/3) για την 30η αγωνιστική της Premier League, κόντεψε να εξελιχθεί σε... ροντέο, αφού στο 84' λεπτό της αναμέτρησης, και ενώ ο δείκτης του σκορ ήταν στο 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, πέντε εξαγριωμένοι οπαδοί των "σφυριών"... μπούκαραν στο γήπεδο και επιδίωξαν να τα σπάσουν, ως μέσο διαμαρτυρίας για την κακή πορεία της ομάδας.

Οι μηχανισμοί ταυτοποίησης των "5" λειτούργησαν αστραπιαία. Οι κάμερες του γηπέδου πήραν μπρος, έγινε αναγνώριση των θέσεων στις οποίες καθόντουσαν και τα ονόματά τους βγήκαν στη φόρα. Ως εκ τούτου, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους επιβληθεί τιμωρία δια βίου αποκλεισμού από την έδρα της ομάδας, εξαιτίας του χαμού που προκάλεσαν.

Βέβαια, στην όλη διαδικασία υπήρξε ένα προβληματάκι... Η ταυτοποίηση ενός εκ των εισβολέων υπέδειξε ως... δράστη έναν οπαδό της Γουέστ Χαμ που εκείνο βρήκε έναν φίλο του που καθόταν σε άλλη θύρα και πήγε να το παρακολουθήσει μαζί του, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί άδικα.

Η διοίκηση των Λονδρέζων, κατάλαβε το λάθος της και έσπευσε να το διορθώσει αναφέροντας πως το αλαλούμ προκλήθηκε επειδή ένας εκ των "5" εισβολέων κάθισε στην θέση του οπαδού που εκείνη τη στιγμή ήταν απών.

Τα... απόνερα αυτών των γεγονότων ανάγκασαν τους προέδρους του συλλόγου να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας στο "Ολυμπιακό Στάδιο" του Λονδίνου, αποφασίζοντας πως πρέπει να προστεθούν έξτρα άνδρες ασφαλείας για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΜΑΤΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK