"Σουπερλιγκάτο"... πάρτι ο ΟΦΗ στην Πάτρα

Η Παναχαϊκή σ' ένα ακόμη εντός έδρας ντέρμπι μ' έναν εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας δεν κατάφερε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Ο ΟΦΗ απ' το ημίχρονο "καθάρισε" με 3-0 τη νίκη. Τα 18 γκολ έφτασε ο Μάνος.

"Σουπερλιγκάτο"... πάρτι ο ΟΦΗ στην Πάτρα

Ασταμάτητος ΟΦΗ, για Σούπερ Λιγκ... καλπάζει. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν τη... δουλειά στην Πάτρα απ' το ημίχρονο, καθώς μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-0, ενώ πήραν ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Για την 24η αγωνιστική της Football League οι Κρητικοί απέδειξαν ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα διαθέτουν ποιότητα και έχουν τον τρόπο για μεγάλες νίκες, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μάνος που σκόραρε δύο φορές, φτάνοντας έτσι τα 18 γκολ της σεζόν (το πρώτο με πέναλτι). Να θυμίσουμε ότι ο Μάνος έχει συμφωνήσει ενόψει καλοκαιριού με τον Ολυμπιακό...

Το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με τον ΟΦΗ πλέον να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας τι θα κάνει την Κυριακή ο Άρης με τη Δόξα Δράμας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80' Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (72' Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46' Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραΐτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (18' λ. τρ. Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Ντίνας, Μάνος, Κουτσιανικούλης (59' Περογαμβράκης), Βουό (78' Πουρτουλίδης).

ΕΝΑ... ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Δεν ήταν η μέρα των Πελοποννήσιων, αφού πέρα από το 3-0 του ΟΦΗ στην Πάτρα και ο Κισσαμικός πέρασε από την Σπάρτη με 3-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Χαλκιαδάκης, ένα ο Ξύδας, ενώ μείωσε για τους γηπεδούχους ο Τριανταφυλλάκος.

Όσον αφορά το τρίτο ματς της ημέρας, τα Τρίκαλα έφυγαν με το "διπλό" από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 χάρη σε γκολ του Σαχινίδη με 56'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK