Σπάρτα Πράγας-Άρσεναλ

Τη νίκη που θα την «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου αναζητεί η Σπάρτα Πράγας, η οποία υποδέχεται την Άρσεναλ.

Σπάρτα Πράγας-Άρσεναλ
Τη νίκη που θα την «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου αναζητεί η Σπάρτα Πράγας, η οποία υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι Τσέχοι μέχρι στιγμής μετρούν μια ισοπαλία (εντός έδρας με Άγιαξ) και μια ήττα (εκτός έδρας με Τουν) και με συγκομιδή ενός βαθμού φιγουράρουν στην τελευταία θέση του ομίλου. Οι «κανονιέρηδες» από την άλλη έχουν το απόλυτο νικών στις δύο πρώτες αναμετρήσεις (με Τουν εντός και Άγιαξ εκτός) και με πιθανό νέο τρίποντο με την Σπάρτα θα εξασφαλίσουν ουσιαστικά την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Οι δυο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες την περίοδο 2000/01 στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Άρσεναλ να πετυχαίνει δυο νίκες. Αρχικά επικράτησε 1-0 μέσα στην Πράγα (ο Σιλβίνιο το γκολ) ενώ στο Λονδίνο συνέτριψε την Σπάρτα με 4-2 (Πάρλουρ, Λαουρέν, Ντίξον, Κανού-Λάμπαντ, Ροζίτσκι τα γκολ).

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της Σπάρτα Πράγας, Στάνισλαβ Γκρίγκα, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σίβοκ ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Ζελένκα και Μπλάζεκ. Για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κόουλ, Χλεμπ και ο τιμωρημένος Τουρέ. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Φαν Πέρσι ενώ επιστρέφει ο Τζιλμπέρτο Σίλβα. Στην αποστολή για την Πράγα συμπεριλήφθηκε και ο Τιερί Ανρί, ωστόσο, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός, Γούλφανγκ Σταρκ.

Πιθανές συνθέσεις:

Σπάρτα Πράγας: Μπλάζεκ, Πόσπεχ, Πέτρους, Λούκας, Κάντλετς, Κίσελ, Ζελένκα, Πέτρας, Πόλασεκ, Ντόσεκ, Ματούσοβιτς.
Άρσεναλ: Λέμαν, Λάουρεν, Σεντέρος, Κλισί, Λιούνγκμπεργκ, Φαμπρέγκας, Φλαμινί, Πιρές, Ρέγιες, Φαν Πέρσι, Κάμπελ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK