Ρεάλ: Η κρίση της Γιουβέντους άνοιξε την όρεξη του Πέρεθ για "ληστεία" αντί-Μπενζέμα

Στην Μαδρίτη παρακολουθούν διακριτικά τα τεκτενώμενα στην Γιούβε γιατί έχουν βάλει στο μάτι παίκτη αξίας 80.000.000 ευρώ.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Καρίμ Μπενζεμά το τερμάτισε την περσινή σεζόν με αποκορύφωμα την ανακύρηξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν στα βραβεία της Χρυσής Μπάλας.

Ωστόσο, εφέτος, ο Γαλλοαλγερινός "μπόμπερ" δεν πατάει καλά με τους τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν σε τέτοιο βαθμό που δεν κατάφερε να αγωνιστεί ούτε στο Μουντιάλ 2022.

Ο "αδίστακτος" σε τέτοιες περιπτώσεις Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να είναι πάντα έτοιμος για τη διάδοχη κατάσταση και ήδη στην Ισπανία κυκλοφορούν δημοσιεύματα για την επιχείρηση αντί-Μπενζεμά που θέλει να στήσει ο πρόεδρος της Ρεάλ.

Juventus' Dusan Vlahovic controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς (AP PHOTO/ANTONIO CALANNI)

Μία επιχείρηση με... θύμα την Γιουβέντους η οποία περνάει τα μύρια όσα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο (σ.σ. παραιτήθηκε ο Ανιέλι από τον προεδρικό θώκο).

Και το όνομα αυτού: Ντούσαν Βλάχοβιτς. Η Mundo Deportivo είναι αυτή που γράφει ότι ο Σέρβος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης. Ένας παίκτης που κόστισε τον Γενάρη '22 πάνω από 80.000.000 ευρώ στην Γιούβε και είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο '26.

Στο Μουντιάλ 2022, πάντως, ούτε ο Βλάχοβιτς έχει καταφέρει να βλάψει αφού δεν παίζει βασικός λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που δεν τον αφήνουν να πιάσει το 100%.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτούς τους παικταράδες θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

Ρονάλντο: "Βόμβα" για συμφωνία 200.000.000 ευρώ το χρόνο

Ρονάλντο: Οι 40.000.000 λόγοι της ευτυχίας του Ζόρζε Μέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK