Σπουδαία μεταγραφή για τη Μπόλτον

Η επίρρωση της Μπόλτον τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό επίπεδο, έχει αποφέρει τη σταδιακή της "αναρρίχηση" στους ισχυρούς της Πρέμιερσιπ. Φυσικά, όλα αποτελούν απόρροια οργανωμένης και ενορχηστρωμένης προσπάθειας

Σπουδαία μεταγραφή για τη Μπόλτον

Η επίρρωση της Μπόλτον τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό επίπεδο, έχει αποφέρει τη σταδιακή της "αναρρίχηση" στους ισχυρούς της Πρέμιερσιπ. Φυσικά, όλα αποτελούν απόρροια οργανωμένης και ενορχηστρωμένης προσπάθειας, στην οποία τυγχάνει να συμβάλει και ο δικός μας, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Οι στόχοι λοιπόν των "ζαχαρωτών" είναι μεγαλεπήβολοι και φροντίζουν καθημερινά να τους διατρανώνουν. Έτσι, ο αγγλικός σύλλογος κατάφερε να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή, όχι ποδοσφαιριστή, αλλά προπονητή. Πρόκειται για τον Ρίκι Σμπράγια, που προσλήφθηκε στο τεχνικό επιτελείο του προπονητή της Μπόλτον, Σαμ Αλαρντάις.

Ο Σμπράγια διατελούσε χρέη βοηθού προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διαθέτει άριστες περγαμηνές, με ειδικότητα στην ανάδειξη αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών στους "κόκκινους διαβόλους". Ο Αλαρντάις αντιμετώπισε τη φυγή πολλών συνεργατών του το καλοκαίρι και κατάφερε να αναπληρώσει το κενό τους, ίσως καλύτερα απ’ ότι περίμενε. Ο άρτι αφιχθείς στο Ρίμποκ Στάντιουμ προπονητής, θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στο τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας, όπου ο Αλαρντάις εισηγήθηκε την προσθήκη του.

Ο καθοδηγητής της Μπόλτον, δήλωσε: " Είμαι ενθουσιασμένος από την πρόσληψη του Ρίκι. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στη χώρα και θα προσθέσει περισσότερη διαφορετικότητα στην τεχνική ηγεσία. Από προπονητικής άποψης, είναι εμβριθής σε γνώσεις και θα προσθέσει εμπειρία και εξειδίκευση στην τεχνική και τακτική προσέγγιση των αναγκών μας. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο να αναδεικνύει νέους παίκτες και αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς τομείς που θέλουμε να βελτιώσει στην ομάδα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK