Στα 31 η Λίβερπουλ "έκαψε" τον Γκουαρδιόλα

Πεπ πες αλεύρι, η Λίβερπουλ σε... γυρεύει (ξανά). Το 4-3 των "κόκκινων" στο μεγάλο ματς του αγγλικού πρωταθλήματος έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Μάντσεστερ Σίτι και έκανε τον Κλοπ να πηδάει από τη χαρά του! Δείτε σε VIDEO τι ακριβώς έγινε...

Liverpool's Andrew Robertson, right, celebrates with Mohamed Salah after Salah scored his side's fourth goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Λίβερπουλ Σίτι AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Από τις 5 Απριλίου είχε να ηττηθεί η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα σε παιχνίδι της Premier League. Μέχρι δηλαδή να επισκεφθεί το "Άνφιλντ"! Για δεύτερη φορά σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, η Λίβερπουλ έγινε εφιάλτης στα όνειρα των "πολιτών", επικρατώντας όχι όπως τότε 1-0, αλλά 4-3! Το ίδιο και το αυτό για την ομάδα του Κλοπ, η οποία έχει μετατραπεί σε κακό μπελά για τη Σίτι.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την άνεση με την οποία ήρθε η νίκη για τους "κόκκινους" που ήταν στο 4-1 ως το 84' όταν και ο Μπερνάρντο Σίλβα μείωσε.

Είχε προηγηθεί ένα 9λεπτο... ηδονής για όλο τον "κόκκινο" οργανισμό. Διότι με το σκορ στο 1-1, η Λίβερπουλ θύμισε τσουνάμι. Η άμυνα των φιλοξενούμενων δεινοπάθησε και ο Έντερσον, που έκανε κι αυτός τα λάθη του, μάζεψε τρεις φορές την μπάλα από τα δίχτυα του μετά από διαδοχικές προσπάθειες των Φιρμίνο (59'), Μανέ (61') και Σαλά (68').

Όχι ότι ο θρίαμβος αυτός της Λίβερπουλ αλλάζει τα δεδομένα στην κορυφή. Ούτως ή άλλως η Σίτι είναι στο +15 από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ (μ' ένα ματς περισσότερο). Απλώς η Λίβερπουλ απέδειξε ότι είναι η μόνη που με τον τρόπο παιχνιδιού της μπορεί να εκθέσει το σύνολο του Γκουαρδιόλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK