Στα άκρα οι σχέσεις της Λέγκια με τον Οφόε!

Το μπρα ντε φερ της Λέγκια με τον Οφόε καλά κρατεί, με την ομάδα να του ζητά να γυρίσει στις προπονήσεις και τον μάνατζέρ του να μιλά για αθετημένη συμφωνία. Αναμονή στον Ολυμπιακό.

Birmingham City's Keith Fahey, left, competes for the ball with FC Brugge's Vadis Odjidja-Ofoe during the Europa League Group H soccer match between Birmingham City and FC Brugge at St Andrew's stadium in Birmingham, England, Thursday, Nov. 3, 2011.  (AP Photo/Matt Dunham)
Birmingham City's Keith Fahey, left, competes for the ball with FC Brugge's Vadis Odjidja-Ofoe during the Europa League Group H soccer match between Birmingham City and FC Brugge at St Andrew's stadium in Birmingham, England, Thursday, Nov. 3, 2011. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του το τελευταίο διάστημα στις περιπτώσεις των Οφόε, Καρσελά και Εμενίκε και όλα δείχνουν πως για τον πρώτο τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για το αν αν έρθει στο μεγάλο λιμάνι ή όχι.

Και αυτό γιατί ναι μεν ο παίκτης πιέζει συνέχεια, μαζί με τον μάνατζέρ του, ώστε η Λέγκια να αποδεχτεί την πρόταση που της έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στο δυναμικό τους, με τους Πολωνούς από την πλευρά τους όμως να είναι αμετακίνητοι στις θέσεις τους και να ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν ανάγκη να τον πουλήσουν άμεσα.

Η κατάσταση φαίνεται μάλιστα να έγινε ακόμα πιο... εκρηκτική μετά την τελευταία λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό, και του προέδρου της πολωνικής ομάδας!

"Η Λέγκια δεν σεβάστηκε τις υποσχέσεις που έκανε πριν από 1.5 χρόνο. Μας υποσχέθηκαν κάποια πράγματα, αλλά δεν τις έκαναν στην πράξη.

Ο Οφοέ είναι ακόμα στο Βέλγιο, δεν εχει ακομα ενσωματωθει στην αποστολη της ομάδας και πιο κοντά στον Ολυμπιακό", δήλωσε ο Ενροτό, με τα λόγια αυτά να έρχονται πάντως σε πλήρης αντίθεση με την τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Λέγκια.

"Έχω διαμηνύσει πως ο Βάντις θέλει να μείνει στην ομάδα για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα. Δεν θέλουμε και δεν χρειάζεται να τον πουλήσουμε. Περιμένουμε να συμπεριφερθεί επαγγελματικά και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του

Ο Βάντις έλαβε από εμάς πρόταση ανανέωσης, που ήταν πολύ καλή και με καλούς όρους. Αμφιβάλλω το κατά πόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει μια πιο ελκυστική πρόταση", τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως έχει ήδη σταλεί επιστολή στον Ενροτό με την οποία ζητείται από τον Οφόε να εμφανιστεί την Κυριακή στην προπόνηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK