Στα... κάγκελα Γαρρής και Κυριάκος!

Η κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έχει επεκταθεί και στα social media. Νωρίτερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας των "πράσινων" Στ. Γαρρής εξαπέλυσε βέλη για τη στάση του "δικεφάλου" στην τιμωρία Μπεργκ για να απαντήσει ο Κυριάκος Κυριάκου με επίθεση σε ΠΑΟ και ΣΚΑΪ!

Στα... κάγκελα Γαρρής και Κυριάκος!

Η κόντρα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ καλά κρατεί. Μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των play off, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των δύο συλλόγων εξαπέλυσαν βολές... εκατέρωθεν. Αρχικά ο Σταμάτης Γαρρής έστρεψε τα βέλη του εναντίον του "δικεφάλου του Βορρά" για να απαντήσει λίγο αργότερα ο Κυριάκος Κυριάκου, εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ με τον ίδιο τρόπο και με αιχμηρές αναφορές σε Παναθηναϊκό, ΣΚΑΪ και όχι μόνο...

Αναλυτικά η ανάρτηση Γαρρή στο Facebook:

" Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Μάρκους Μπεργκ έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες σε αρκετούς. Φυσιολογικό είναι να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους. Από τη στιγμή που αγωνιστικά αδυνατούν να τον σταματήσουν, κάνουν ό,τι μπορούν εξωαγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκανε νέα πρόσθετη παρέμβαση, αυτή τη φορά στο Διαιτητικό για να μην πέσει η απίστευτη και άδικη τιμωρία του Μάρκους από τις 4 στις 3 αγωνιστικές και παίξει αύριο στην Τούμπα! Αυτά για να ξέρουμε τι συμβαίνει".

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου που αποτελεί και έμμεση απάντηση:

" Έχουμε και λέμε:

- "Τυφλός" Κομίνης στο πέναλτι του Χουλτ στον πρώτο ημιτελικό. Απάντηση μέσω ΣΠΟΡ ΦΜ για άλλες... 8 υποθέσεις πέναλτι για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός.

- Επιστολή στην ΚΕΔ με αισχρό περιεχόμενο που επιστράφηκε ως "απαράδεκτη" τη μέρα πριν τον δεύτερο ημιτελικό.

- Επικοινωνιακή καταιγίδα των ΜΜΕ επιρροής τους για ματς που έχασαν 4-0, μετά από 4 χαμένα δικά τους τετ α τετ.

- Ψήφιση της επικύρωσης της βαθμολογίας.

- Καταγγελία για "χτύπημα" του Μάτος να γελάει ο κόσμος.

- Περίπου... 134 "παραπονιάρικες" διαρροές.

- Αισχρό άρθρο με υπόνοιες για την τιμιότητα του Μπίκα.

- Κουβέντα για την αισχρή διαιτησία Κομίνη στη Λεωφόρο.

- Κουβέντα για το φύλλο αγώνα- μνημείο δημοσίων σχέσεων Κομίνη με ΠΑΟ, στο ίδιο ματς.

- Κουτάκι μπύρας στο κεφάλι του προπονητή μας με κατηγορίες-ντροπής για θέατρο του Ίβιτς (τη στιγμή που του τοποθετούσαν ράμματα).

- Σύμπραξη με τον Ολυμπιακό σε χαμένη ψηφοφορία με 10-2 στη Λίγκα για την χορηγία Σαββίδη.

- Πρόσθετη παρέμβαση εναντίον μόνο του ΠΑΟΚ (είπαν για να δικαιολογηθούν γιατί δεν γίνεται) για τα γεγονότα του τελικού (της ντροπής τον ονομάζει ο ΣΠΟΡ ΦΜ)

- Επικοινωνιακός συνεταιρισμός με τον αιώνιο αντίπαλό τους που υποτίθεται πολεμούσαν.

- Απόκρυψη αμφισβητούμενων φάσεων υπέρ μας σε όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ.

- Βαρούχας (χωρίς σχόλια).

- Δελτία ειδήσεων ΣΚΑΪ (τα ίδια που έδωσαν αυτοδυναμία σε όποιον πολέμησαν).

- Διαρροή επιφύλαξης για τον Καλογερόπουλο!!!!!!!!

Ξεχνάω και κάποια...

Και μετά... μας κατηγορούν για "φόβο και κόμπλεξ", επειδή ακολουθούμε τον δρόμο που αυτοί επέλεξαν για τις σχέσεις μας!

Πιστεύω, ή καλύτερα ελπίζω, πως πλέον δεν εκφράζουν ούτε μερίδα των δικών τους φιλάθλων.

Εύχομαι να μη βρεθεί ούτε μισός ανόητος που θα δεχτεί να "οπλιστεί" το χέρι του από την παρανοϊκή στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον τελευταίο μήνα. Γιατί αυτή είναι η ξεκάθαρη στόχευση και η ανεύθυνη πολιτική τους.

Ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν ιστορικό αντίπαλο με το σεβασμό που αρμόζει στην φανέλα του. Οι πρακτικές αυτών που συγκυριακά διοικούν τον αντίπαλο δεν θα ορίσουν τη δική μας συμπεριφορά.

Η φιλοξενία μας στη διοίκησή τους και η συμπεριφορά του κόσμου στις εξέδρες θα δείξουν και τη διαφορά στην αντίληψη για το ποδόσφαιρο.

Προσωπικά κάνω έκκληση να μη βρεθεί κανείς που να σκεφτεί να τους δώσει έστω μισό επιχείρημα να συνεχίσουν να κρύβουν τα προβλήματά τους κάτω από φανταστικούς εχθρούς. Οποιαδήποτε έκνομη συμπεριφορά, είναι αποκλειστικά εναντίον του ΠΑΟΚ. Μόνο ανόητος ή εχθρός μας θα τους ακολουθούσε στις επιδιώξεις τους.

Σας εκλιπαρώ: για αυτό το ματς προσέξτε και τη συμπεριφορά του διπλανού σας... Καμία πρόκληση από τον αντίπαλο ή τον διαιτητή, δεν δικαιολογεί την παραμικρή αντίδραση από τις κερκίδες".

24MEDIA NETWORK