Στα κρύα του λουτρού άφησε ο Μέσι τους θεατές στο Χονγκ Κονγκ

Δεν αγωνίστηκε λεπτό, υπήρχε όρος που δεν τηρήθηκε.

Inter Miami's Lionel Messi looks on from the bench during the friendly soccer match between the Hong Kong team and US Inter Miami CF at the Hong Kong Stadium in Hong Kong, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Louise Delmotte)
Inter Miami's Lionel Messi looks on from the bench during the friendly soccer match between the Hong Kong team and US Inter Miami CF at the Hong Kong Stadium in Hong Kong, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Louise Delmotte) AP

Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πραγματοποιεί με την ομάδα του διεθνή περιοδεία με ταξίδια στο Ελ Σαλβαδόρ και τη Σαουδική Αραβία να έχουν ήδη γίνει. Η άφιξή του στην Άπω Ανατολή προκάλεσε μαζική υστερία σε μια πιστή ομάδα οπαδών του Αργεντινού.

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είχε συμβόλαιο για να παίξει 45 λεπτά στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι στο Χονγκ Κονγκ, αλλά αυτό δεν συνέβη τελικά. Ο Μέσι έμεινε στον πάγκο για τον αγώνα με την ομάδα Χονγκ Κονγκ XI - με το είδωλο της Αργεντινής να μην συμμετέχει καν στην προθέρμανση πριν από τον αγώνα. Η απουσία του προκάλεσε παροξυσμό μεταξύ του πλήθους, το οποίο έιχε πληρώσει το εισιτήριο για να δει τον Αργεντινό να αγωνίζεται. Έτσι αρκετοί άρχισαν να γιουχάρουν τον Μέσι και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού της χώρας, οι διοργανωτές της εκδήλωσης είχαν υπογράψει συμφωνία ότι ο Μέσι θα έπαιζε τουλάχιστον στο δεύτερο ημίχρονο του πολυαναμενόμενου αγώνα. Υποστηρίζεται επίσης, ότι η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την ανεπάρκεια του Αργεντινού να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού μόλις 10 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Επιπλέον φέρεται να απορρίφθηκαν προτάσεις για να μιλήσει ο Μέσι στους φουρτουνιασμένους οπαδούς μετά το σφύριγμα της λήξης ή να παραλάβει ένα βραβείο εκ μέρους της Ίντερ Μαϊάμι μετά τη νίκη τους με 4-1. Οι αποδοκιμασίες έπεσαν βροχή στις κερκίδες στο τέλος του αγώνα, με πολλούς οπαδούς να ζητούν επιστροφή χρημάτων.

Ενδεικτικό της οργής των θεατών είναι το παρακάτω στιγμιότυπο.

Διαβάστε περισσότερα

Άσος της Premier League σε κέντρο απεξάρτησης, τον παρότρυνε η ομάδα του

Ο Ρονάλντο έλειπε, όχι όμως και το θέαμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK