Τέλος στο μαρτύριο για τον "έρωτα" του Ολυμπιακού, Νιλμάρ!

Η... ομηρία του στο Κατάρ έλαβε τέλος! Μπορεί ο Νιλμάρ να μην κατάφερε έναν χρόνο πριν να "αποδράσει" από την αραβική χερσόνησο για χάρη του Ολυμπιακού που τον ήθελε διακαώς όμως τώρα κουνάει μαντήλι στην Αλ Νασρ και επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό ιστορικής βραζιλιάνικης ομάδας. Διαβάστε το story.

Nilmar of Brazil's Internacional reacts after missing a chance to score against Bolivia's The Strongest during a Copa Libertadores soccer match in La Paz, Bolivia, Tuesday, Feb. 17, 2015. (AP Photo/Juan Karita)
Nilmar of Brazil's Internacional reacts after missing a chance to score against Bolivia's The Strongest during a Copa Libertadores soccer match in La Paz, Bolivia, Tuesday, Feb. 17, 2015. (AP Photo/Juan Karita) AP

Μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης στο Ντουμπάι και την Αλ-Νασρ, ο Νιλμάρ επέστρεψε στη Βραζιλία. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος απασχόλησε αρκετά τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα παρά το έντονο "ερυθρόλευκο φλερτ".

Ο πρώην επιθετικός των Ιντερνασιονάλ, Λιόν, Κορίνθιανς, Βιγιαρεάλ, Αλ Ραγιάν, Ελ Τζαΐς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις - κάποια βραζιλιάνικα ΜΜΕ είχαν αμφιβολίες λόγω πρότερων τραυματισμών του - υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σάντος την Παρασκευή, αλλά θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (10/7).

Brazil's Internacional Nilmar,right, celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Universidad de Chile, in Santiago, Chile, Thursday, April 16, 2015. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Brazil's Internacional Nilmar,right, celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Universidad de Chile, in Santiago, Chile, Thursday, April 16, 2015. (AP Photo/Luis Hidalgo) AP

Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν έχει καταφθάσει ακόμη το δελτίο του από την ομάδα του Ντουμπάι. Ο δεύτερος γιατί τα ξημερώματα της Δευτέρας η Σάντος υποδέχεται τη Σάο Πάουλο στο "clasico" της πόλης για τη 12η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και εκτιμήθηκε ότι δεν θα μπορούσε να δοθεί η δέουσα προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι που αφορά στη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας.

Όπως κι αν έχει ο Νιλμάρ θα φορέσει τη φανέλα που φόρεσε ο Ζιοβάνι. Έστω κι αν το πεπρωμένο του υπέδειξε να μην είναι αυτή του Ολυμπιακού, αλλά αυτή της Σάντος...

Photo Credits: AP Photo/Juan Karita

News 24/7

24MEDIA NETWORK