Στα σκαριά η πρώτη μεταγραφή

Την πρώτη της μεταγραφή, για τη χειμερινή περίοδο, είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Καλαμάτα. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος, Μαρσελίνιο Λέιτε Περέιρα Μαρσέλο, ο οποίος αγωνίζονταν στην Ξάνθη αναμένεται στη μεσσηνιακή πόλη για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στη «Μαύρη Θύελλα».

Στα σκαριά η πρώτη μεταγραφή

Τη Δευτέρα (29/12) η Καλαμάτα έδωσε φιλικό αγώνα με τον Πάμισο Μεσσήνης, στο γήπεδο της ΕΠΣ στον Κορδία, το οποίο έχει όμως πλαστικό χλοοτάπητα. Η συμφωνία των δύο ομάδων ήταν για δύο 35λεπτα, αλλά δύο λεπτά πριν το φινάλε υπήρξε διακοπή λόγω ενός επικίνδυνου μαρκαρίσματος στον αρχηγό της «Μαύρης Θύελλας» Χάρη Μπριλάκη. Ο προπονητής της Καλαμάτας, Γιώργος Μπένος ζήτησε να μην ολοκληρωθεί το παιχνίδι, το οποίο τελείωσε άδοξα και χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο γκολ.

Για την Καλαμάτα έπαιξαν οι εξής παίκτες: Σπανός, Γενιτσαρίδης, Ψυχογιόπουλος, Μανιάτης, Τρούλλης, Φονσέκα, Κωνσταντόπουλος Αντώνης, Πλάτανος, Βαβάτσικος, Ηλιόπουλος και Κωνσταντόπουλος Γιώργος (αυτοί ξεκίνησαν) και αλλαγές έπαιξαν οι: Νικητόπουλος, Ανδρουτσής, Τζίφας, Μπριλάκης, Πουρτουλίδης και Τάσιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK