Στα Σπάτα από την Τρίτη οι "μεταγραφές"

Πριν καλά-καλά... κλείσει αγωνιστική σεζόν που εξέπνευσε -σε επίσημο επίπεδο- την περασμένη Τετάρτη, η ΑΕΚ βάζει πλώρη για την επόμενη μέρα της, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης θα δώσουν το "παρών" οι νεοαποκτηθέντες.

Στα Σπάτα από την Τρίτη οι "μεταγραφές"

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ συνεχίζει τις προπονήσεις παρά το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό το Σαββατοκύριακο, επιστρέφουν τη Δευτέρα σε αγωνιστικό ρυθμό λόγω του φιλικού φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Αγία Άννα στις Αχαρνές και την Τρίτη θα προπονηθούν στα Σπάτα.

Η προπόνηση της Τρίτης ωστόσο θα είναι κάπως... ιδιαίτερη καθώς στην υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ θα ενσωματωθούν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν μία πρώτη γεύση από τη νέα τους ομάδα.

Ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα συμμετέχουν στην προπόνηση της Τρίτης όσοι ποδοσφαιριστές έχουν άλλες υποχρεώσεις με τις ομάδες τους (Μάνταλος, Ζόριτς) όσο και ο Σαρρής που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Έτσι τα νέα πρόσωπα της προπόνησης της Τρίτης στα Σπάτα θα είναι οι Ντούνης, Αραβίδης, Μάνταλος, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Φαγέ, Σβάρνας και Μπακάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK