Σταματόπουλος: "Ενωμένοι στον αγωνιστικό χώρο"

Εμφανώς ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση ήταν ο Γιώτης Σταματόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στις στημένες φάσεις του Πανιωνίου που έφεραν τα δύο πρώτα γκολ.

Σταματόπουλος: "Ενωμένοι στον αγωνιστικό χώρο"
Αναλυτικά:

Γιώτης Σταματόπουλος: "Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν μπήκαμε στο παιχνίδι έτσι όπως θέλαμε. Ξέραμε ότι ο Αστέρας θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, κερδίσαμε το κέντρο, βρήκαμε τον ρυθμό μας, ελέγξαμε το παιχνίδι και πετύχαμε το γκολ με το οποίο πήγαμε στα αποδυτήρια. Με τους παίκτες συζητήσαμε και είπαμε να μπούμε στο δεύτερο μέρος δυνατά από το ξεκίνημα γιατί ξέραμε ότι ο Αστέρας θα μεγάλωνε την πίεσή του. Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι και την κατάλληλη στιγμή σκοράραμε δύο όμορφα γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους ούτε μετά το 3-0 αλλά και την αποβολή του αντιπάλου. Δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Τέλος, να ευχηθώ στον κόσμο καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο έτος με αγάπη και υγεία πάνω από όλα".

Νίκος Κωστένογλου: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, και ο Πανιώνιος χωρίς ευκαιρία, από μία στημένη φάση κατάφερε να προηγηθεί. Στην επανάληψη κάναμε δύο αλλαγές κι εκεί που είχαμε αποκτήσει ξανά τον έλεγχο, από μία νέα στημένη φάση έγινε το 2-0. Κάπου εκεί χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα και ήρθε και η κόκκινη. Δεν είχαμε τη δύναμη ψυχική και σωματική να κάνουμε φάσεις. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, η ομάδα μας χρειάζεται ηρεμία. Θα βρούμε το δρόμο μας. Εύχομαι καλές γιορτές και ο Χριστός στις ψυχές σας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK