Στέκονται στο πέναλτι

Στο πέναλτι που δεν δόθηκε στην Μπαρτσελόνα στάθηκαν οι Κάρλες Πουγιόλ και Πεπ Γκαουρντιόλα. Ο αρχηγός και ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" θεώρησαν πως ο διαιτητής έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα, όταν ο Κριστιάν Αμπιάτι ανέτρεψε των Αλέξις Σάντσεθ.

Στέκονται στο πέναλτι
milanbarcapenaldi2903.jpg

Ο αρχηγός των Καταλανών ανέφερε: " Πέναλτι; Ναι, μπορείτε να το δείτε στο video. Ο διαιτητής όμως είπε πως δεν υπάρχει τίποτα. Η απόφαση του δεν είναι εύκολη, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία'".

Από την άλλη ο Γκουαρδιόλα τα έβαλε και με τον επόπτη και τον διαιτητή γραμμών, καθώς ήταν "δουλειά" τους να αναφέρουν την παράβαση. "Ποια είναι η χρήση των δύω επιπλέον διαιτητών, αν δεν βλέπουν τις παραβάσεις".

Ωστόσο ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του, όχι όμως και με το αποτέλεσμα. "Ίσως αξίζαμε ένα γκολ, αλλά θα πρέπει να το κάνουμε στο Καμπ Νου. Ελπίζουμε στην υποστήριξη των οπαδών. Στη Μίλαν, την ομάδα με τα εφτά Ευρωπαϊκά Κύπελλα, είναι χαρούμενοι με αυτό το αποτέλεσμα, είναι ο καλύτερος έπαινος που μπορούμε να πάρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK