Στέλνουν διακανονισμούς την Τετάρτη στο Κορωπί! Ποιος όμως θα υπογράψει;

Το Contra.gr αποκαλύπτει την κίνηση της διοίκησης του ΠΑΟ να στείλει προς υπογραφή στην προπόνηση των "πράσινων" χαρτιά για να μπουν στον φάκελο αδειοδότησης, αλλά και τον πολύ έντονο προβληματισμό των παικτών μπροστά τις υποσχέσεις που αποδείχθηκαν λόγια του… αέρα.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
panathinaikos olympiakos panigiriki EUROKINISSI

Με τη λήξη της (επίσημης) διορίας κατάθεσης των φακέλων για την ελληνική άδεια να πλησιάζει απειλητικά, το σημερινό διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού, έχει ξεκινήσει μία… απέλπιδα προσπάθεια για να φτάσει σε διακανονισμούς με νυν και πρώην παίκτες/προπονητές, ομάδες και πιστωτές για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως 31/12/2017, προκειμένου να τους καταθέσει στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων έως την Παρασκευή.

Χωρίς βεβαίως να υπάρχουν επαρκή οικονομικά εφόδια, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος δεν βάζει όσα χρειάζονται και τα χρήματα που προτείνονται προς τους πιστωτές ως προκαταβολή είναι ελάχιστα. Σε σημείο που οι "πόρτες" από τους πιστωτές να είναι συνεχόμενες, αφού οι περισσότεροι έχοντας καεί στο… χυλό παλαιότερων διακανονισμών που δεν τηρήθηκαν, ζητούν μεγαλύτερο μέρος των οφειλών "μπροστά" προκειμένου να υπογράψουν.

Μέσα σ’ όλα αυτά, οι διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ ετοίμασαν και θα στείλουν το απόγευμα της Τετάρτης (28/3) στην προπόνηση της ομάδας στο "Γ. Καλαφάτης, έγγραφα διακανονισμών προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, προκειμένου να τα… υπογράψουν για την αδειοδότηση.

Το θέμα εντούτοις, είναι το… ποιος θα τα υπογράψει, αφού σε όλη την ομάδα οφείλεται ακόμα η δόση Δεκεμβρίου (σε 2-3 παίκτες χρωστάει η ΠΑΕ ακόμη και σήμερα μικροποσά και της δόσης Οκτωβρίου!), ενώ οι υποσχέσεις για πληρωμή ενός μέρους της δόσης Δεκέμβρη μέχρι τα μέσα Μαρτίου -κατά δήλωση-δέσμευση του ίδιου του Βασίλη Κωνσταντίνου προς τους παίκτες ανεξαρτήτως τι θα γινόταν με τα λεφτά της Αλ Αΐν- αποδείχθηκαν ακόμη μια φορά λόγια του… αέρα.

Γενικά οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ προβληματισμένοι το τελευταίο 48ωρο, διαβάζοντας και μαθαίνοντας όλα όσα κυκλοφορούν για τον πολύ σοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού της ομάδας. Και γι’ αυτό ζήτησαν να έχουν ενημέρωση εντός της Τετάρτης απ’ τη διοίκηση, το τι μέλλει γενέσθαι με τον σύλλογο και το αν θα υπάρξουν πληρωμές το προσεχές διάστημα.

Το ποιος θα βρει το… θάρρος να πάει πάνω και τι θα τους πει, είναι κάτι που ουδείς μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αυτή τη στιγμή…

News 24/7

24MEDIA NETWORK