Στη δουλειά με ποδοσφαιρικές φανέλες στη μνήμη του Μπράντλεϊ!

Λίγες ημέρες μετά το χαμό του 6χρονου Μπράντλεϊ που συγκίνησε και ένωσε όλη την Αγγλία, η οικογένειά του έστειλε μήνυμα για το πώς θα ήθελε ο κόσμος να τιμήσει τη μνήμη του.

Στη δουλειά με ποδοσφαιρικές φανέλες στη μνήμη του Μπράντλεϊ!

Από τη μάχη με τον καρκίνο ήταν αδύνατο να βγει νικητής καθώς ήταν άνιση 100% όμως όλους τους προηγούμενους μήνες που πολεμούσε ο 6χρονος Μπράντλεϊ Λόουερι πέτυχε κάτι πολύ πιο σημαντικό: να ενώσει όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία και να κάνει τον κόσμο να καταλάβει πως ο αθλητισμός δεν είναι για να βάζει τοίχους ανάμεσα σε ανθρώπους αλλά για να τους ενώνει.

Τα τελευταία 24ωρα η θλίψη είναι πολύ μεγάλη για το θάνατο του μικρού φαν της Σάντερλαντ ωστόσο ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η οικογένειά του έδειξε μεγαλείο με το μήνυμα που έστειλε μέσω του ιδρύματος "Bradley Lowery" που δημιούργησαν.

Στη δουλειά με ποδοσφαιρικές φανέλες στη μνήμη του Μπράντλεϊ!

Συγκεκριμένα, για να τιμηθεί η μνήμη του 6χρονου ζήτησαν το εξής: "την Παρασκευή που θα γίνει η κηδεία του ντυθείτε μη επίσημα φορώντας μία ποδοσφαιρική φανέλα στο σχολείο ή στη δουλειά σας και χαρίστε από μία στερλίνα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομά του.

Ο καθένας μπορεί να φοράει τα χρώματα της ομάδας του". Όπως γίνεται αντιληπτό στο ύστατο χαίρε προς τον μικρό Μπράντλεϊ η συγκίνηση θα φτάσει μέχρι τον ουρανό για αυτό το παιδί που συγκλόνισε άπαντες με τον τιτάνιο αγώνα του κόντρα στον καρκίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK